2014. szeptember 7., vasárnap

Astor skin match arcra való termékek - pirosító/bronzosító - teszt

A nyári kedvences videómban már meséltem pár szóban erről a két termékről és ígértem hogy hozok róluk egy részletesebb bemutatót is, íme itt van!
Sosem volt még Astor pirosítóm, bronzosítóm meg főleg nem - ugyanis ezt még nem láttam egyetlen drogéria polcán sem. Mindkettő azonos fizikai paraméterekkel rendelkezik, egyforma kialakítású és méretű a csomagolásuk, bár grammra a pirosító a nehezebb. Nagyobbak mint az átlag pirosítóim, jól meg lehet markolni őket használat közben :) 
Szintén mindkettő csomagolását tekintve kétrétegű, vagyis felül van maga a termék, majd ha ezt felhajtjuk előbújik a tükör és a kis lapos ecset. Ahogy a videóban is mondtam ezt az ecsetet jól lehet használni mindkettőnél, először Casey Holmes videóiban láttam hogy egy vékony ecsettel viszi fel a bronzosítót - és milyen igaza van, nagyon kényelmes így, ha kíváncsiak vagytok rá nézzétek meg pár sminkes videóját YT-on!


Ha nagyon őszinte akarok lenni akkor Astor termékem nem sok van, de ezen változtatnom kell, ugyanis jók. Főleg ez a pirosító, awww nagyon imádom, de azért a bronzosító sem rossz! Kezdjük is szerintem ez utóbbival.

Astor skin match 4ever bronzer - 002 Brunette
Ez elméletileg a sötétebb bőrre való árnyalat, mivel nyár elején rendeltem ezért gondoltam ez lesz a megfelelő nyári szín az arcomra. Ez be is jött de nem azért mert olyan baromira lebarnultam volna hanem mert nem annyira sötét mint azt gondoltam. Mert ha már két árnyalat van belőle azt hinné az ember hogy az egyik nagyon világos a másik meg nagyon sötét, de szerencsére nem, már kezdetben is pont passzolt hozzám az árnyalat. 
A kettő közül ennek keményebb az állaga, ennek két dolog köszönhető: az egyik hogy nem igazán porzik - juhééé - a másik pedig hogy nehezebb felvenni ecsettel. A keményebb szálú ecsetekkel működik jól, az olyanokkal pont ami hozzá volt csomagolva - plusz pont! 
Négy különböző színt tartalmaz a pan, melyeket szerintem együtt célszerű használni, mintha a legvilágosabb szín biztosítaná a bársonyos fényt, nagyon szép természetes ragyogást ad a bőrnek - esetleg highlighterként is bevethető.
Önmagában nem túl tartós, elkél alá az alapozó vagy BB krém, esetleg egy kis arckrém csak így szimplán - ahogy én is csináltam nyáron :)

Astor skin match blush - 003 Berry brown
Nagyon érdekes kis szerzet ez a pirosító, a színe ugyebár kettős, van egy vékony "két kockányi" barna árnyalat. De nem csak ez különleges benne hanem maga a szín is, nagyon nehéz körülírni, olyan téglás - barnás szín, nem mondanám kizárólag barnának mert van egy kis bogyós beütése is, a panben viszont téglavörösnek tűnik - ennek köszönhetően csodás napcsókolta hatást kelt a bőrön. A rózsaszín része és összetett, rózsa lilás fénnyel - én így tudnám leírni legjobban. 
Ez már kicsit porzik, nem is olyan kemény az állaga mint a bronzosítónak - ha pedig a saját ecsetével érek hozzá akkor jól megnézhetem az asztalt mert száll minden felé az ecset keményebb szálainak köszönhetően. De még így is nagyon megéri a saját ecsetét használni hozzá mert precíz felvitelt eredményez és szépen el is lehet vele dolgozni a színt - arról nem is beszélve hogy könnyebb vele csak a barnás részt érinteni.
Nem nagyon kedvez ez a borús idő a fényképezésnek de azért megpróbáltam magamon is megörökíteni őket. A bronzosítót tettem az arccsont alá, a pirosítóból a rózsaszínt pedig az orcákra és onnan dolgoztam el kifelé.

Mindkét terméket az Iparfümériától rendeltem, az arcpirosító jelenleg 2390 Ft-ért kapható két árnyalatban (sajnos a harmadik pont nincs pedig az is érdekes lehet mert három árnyalatból áll). A bronzosító pedig két árnyalatban érhető el 2090 Ft-os áron.

Ti próbáltatok mostanában valami jó pirosítót? Osszátok meg velem, azt hiszem rákattantam a pirosítókra!

Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

8 megjegyzés:

Megaera írta...

Nekem is van egy Astor pirosítóm, csak az 3 részes, mert pici highlighter is van benne. Én nagyon szeretem, természetesen üde arcbőrt lehet vele elérni, a neve Rosy Pink.

Anett írta...

Megaera: azt a típust én is néztem, olyan szép! Azt hittem az a világos sáv is pirosító, de így még jobb is :) Jó lenne pár őszi színt is beújítani, majd megnézem milyen árnyalatok léteznek belőle.

Lora írta...

nagyon vártam a tesztedet róla, amióta instagramon láttam a képeket róluk, az összes drogériában vadul kerestem a bronzosítót, de nem találtam. Akkor ezért. :) Így mindenképpen meg fogom rendelni őket, bár az árnyalatában nem vagyok biztos, ugyanis az arcbőröm nagyon világos, így lehet a halványabbat választom. :) A púderét is érdemes kipróbálni, az is szuper! :)

Unknown írta...

Jól áll ez a természetes smink és a hajad is szerintem el lett találva,megy az arcodhoz mindkettő :) Húgom is hasonló hajat szeretne vágatni a White Hairben,esetleg van valakinek tapasztalata róluk,hogy milyenek ? Nézegettem Facen a képeiket,meg sok jót is hallottam,de jó,hogyha az ember profikra bízza a haját .

Anett írta...

Lora: az én bőröm is elég világos de mégis úgy érzem jobb hogy a sötétebbiket választottam. Sajnos a bronzosító valóban nem kapható drogériában, én is kerestem mert kíváncsi voltam milyen a világosabb ányalat meg hogy van-e esetleg sötétebb de nem találtam sehol.

Anett írta...

Zita Mátyás: köszi :) a hajam még nyaralás előtt vágattam le mert már nagyon untam hogy olyan hosszú volt és meleg... Őszintén szólva nem ilyen rövidet akartam, de a fodrász félreértelmezte amit mondtam (vagy rosszul fogalmaztam...) ráadásul teljesen asszimetrikus lett az egész...így nem látszik mert nincs kiegyenesítve, de amúgy jobb oldalon a fülemnél kb 3 cm a hajam, míg bal oldalon rendesen az állam alá ér :) Ja, a Westendbe járok a Quick hair-be...

Unknown írta...

Remélem én nem fogok így járni,mert már bejelentkeztem a White Hairbe .

Anett írta...

Zita Mátyás: azért ott biztos profik dolgoznak, szóval csaknem! Lehet már túl is vagy rajta... ::)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger