2013. október 10., csütörtök

Közeledik a karácsony! - cuki ajándékcsomagok a fa alá

Igen, tudom hogy még csak október van, de én menthetetlenül karácsony-imádó vagyok! Egyre többet gondolok rá és várom is már nagyon-nagyon, múlt héten például vettem egy karácsonyi bögrét... Meg akartam nektek mutatni Instagramon, de nem mertem...azért mégiscsak október van :)

De aztán kaptam infókat a Nivea karácsonyi csomagjairól és végérvényesen úrrá lett rajtam a karácsonyi láz, gyorsan meg is néztem mennyit kell még aludni addig, hát sokat. Viszont van idő jó előre kigondolni az ajándékokat! Én személy szerint nagyon kedvelem az ilyen cuki csomagokat, tudom hogy sokan "elcsépeltnek" vagy nem is tudom milyennek tartják, de szerintem ha olyannak adjuk akiről tudjuk hogy szereti az ilyen krémes illatos kencéket akkor biztosan örülni fog neki. Én legalább is örülnék neki, jobban mintha valaki a karácsonyfa meghitt tüskéi alatt odanyomna nekem egy ötezrest... Most kicsit elkanyarodtam a témától, de még annyit hozzátennék, hogy igen, én képes vagyok hosszú percekig nézegetni az üzletben az ilyen kis csomagocskákat :)

Jöjjenek a hivatalos infók...

"A NIVEA Kényeztető csomag minden hölgy számára kiváló ajándék lehet. A neszesszerben lapuló kényeztető termékek között olyan újdonság rejtőzik, mint a Supreme Touch krémtusfürdő, mely shea vajjal és macadamia olajjal ápolja a bőrt, és csodás magnólia illattal kényeztet. A téli piperetáskában előkelő helyet kaptak a krémek is, melyek közül az Express Hidratálás testápoló, és a klasszikus kék tégelyes krém használatával bőrünk mindig tökéletesen ápolt, és hidratált lehet. Az ajkak védelmét a Labello klasszikusa garantálja, a szilveszteri frizurát pedig már a Diamond Gloss gyémántfény sampon valódi gyémántszemcséi tehetik ellenállhatatlanná. Ajánlott fogyasztói ára 4499 Ft."

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Emellett természetesen találhatunk még hajra való és arcápoló csomagokat is, különböző méretben és tartalommal.

Ti szeretitek az ilyen típusú ajándékcsomagokat (adni/kapni)?


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger