2013. október 2., szerda

Diegodallapalma Rosorosetto rúzs - teszt

Amikor elhatároztam hogy nekem bizony kell egy szép őszi rúzs, még nem gondoltam hogy ilyen nehéz küldetés lesz. Pedig de.
Akik követik a blogom tudhatják (sminkes posztokból láthatják is) hogy nem szeretem az erős, sötét színű rúzsokat. Nem is állnak jól és a munkahelyemre sem mehetek be egy sötét színű rúzzsal a számon, furán néznének rám :) Így a klasszikus árnyalatok, úgy mint a bordó és társai nálam kizárva. Viszont nem szeretnék lemondani a szép őszi árnyalatokról ezért elkezdtem keresgélni a számomra megfelelőt. Természetesen valami lilás árnyalatban gondolkodom, azok a kedvenceim, és ma is egy ilyen árnyalatot fogok mutatni.
A diegodallapalma márkával eddig csak az Iparfüméria webshopjában találkoztam,  teljesen ismeretlen volt számomra, így nem is voltak különösebb elvárásaim felé. Sajnos a színt nem igazán találtam el, inkább tavasziasnak mondanám mint ősziesnek, ettől függetlenül részben tetszik. Ez így furán hangozhat, de azért részben, mert nagyon pigmentált rúzsról van szó és egy áthúzással is teljes fedést ad. Viszont az így kapott lilás pinkes árnyalat tetszik ugyan, de nekem hétköznapra túl sok.
Sajnos a nyamvadt fények miatt nehéz volt róla képet készíteni, ezért kivételesen vakus képet is teszek fel, az igazi színe a következő swatch képen a legvalódibb :)
Kivételesen szentelek egy rövid bekezdést a rúzs kinézetére is. Nem szoktam hosszasan ecsetelni a termékek csomagolását pedig többször említettem hogy nálam nagyon is fontos hogy néz ki valami. Szóval tetszett ennél a rúzsnál a fekete-fehér dizájn, érdekes és szokatlan volt a szememnek. Amikor a kezembe fogtam akkor vettem észre hogy homokóra formája van, nagyon kis kecses! Az biztos hogy virít a többi rúzsom közt ezzel a kinézettel!
És ahogy én használom...
Mint mondtam inkább tavaszias a szín, és mivel erősen pigmentált a rúzs ezért önmagában nagyon tömény is. Ezért vagy úgy használom hogy ajakbalzsamra vékony rétegben, inkább csak felütögetve viszem fel (ez látható a lenti képen) vagy pedig egy halvány rózsaszín szájfénnyel megyek át rajta.
Összefoglalva:
  • ez a 108-as árnyalat a Cold Pink nevet viseli, egészen hasonlít a honlapon látható színmintához, ahol egyébként 12 árnyalat közül lehet választani.
  • nagyon pigmentált, egy áthúzással is teljes fedést ad.
  • matt finishe van
  • max. 3 órát bírt ki rajtam (csak ivás, evés nem) így egész tartósnak mondható
  • állagát tekintve meglehetősen kemény és kicsit szárít is

Nektek melyik a kedvenc őszi rúzsotok?


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

2 megjegyzés:

Queen of my mistakes írta...

Nekem tetszik, szerintem őszi árnyalatnak is simán elmegy :))

Mea (Nail Polish Maniac Blog)

Anett írta...

Mea: igen, egyébként meg ha a körmöm festem télen pinkre, akkor a számon is lehet rózsaszín, nem? :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger