2013. március 30., szombat

The giant lippencils

Egyre több márkánál jelenik meg a vastag ajakcerka, ami rúzsként funkcionál igazából, de talán picit több annál. Kezdődött a Clinique Chubby stick-el, legalább is én róla hallottam először, aztán megjelent még néhány a piacon.

A Clinique Chubby stick-je már 16 árnyalatban kapható, melyek közül nem túl meglepő módon nekem a lilás-mályvás árnyalatok a kedvenceim. Ha választanom kellene akkor a Pudgy Peony lenne a kedvencem, de persze ez attól is függ hogy hogyan mutatnak élőben. Nagyon tetszik az egész kialakítása, a fémes vég és az egész valahogy igényesen néz ki. A honlapon azt írják igazi gyógyír a száraz ajkaknak az ápoló összetevőinek köszönhetően. Az ára 5100 Ft és ne feledjük hogy a Glamour kuponnal 2000 forint kedvezménnyel is megvásárolható.
Én ilyen jellegű termékkel másodszor a MUA honlapján találkoztam és ott Power Pout néven fut. Külsőre kísértetiesen hasonlít a Chubby Stick-re, főleg a végén lévő fémes rész is rész az ami egyből szemet szúr. Bevallom a MUA szájravalóiból eddig csak egy rúzsom van, de az borzalmas és megfogadtam hogy többet soha ilyet, maradok a palettáiknál, de ez most megdőlni látszik. A maga 3 Font-os árával nem mondható drágának, bár ha olyan rossz mint a rúzsuk akkor 5 Forint is sok érte :) Ezek közül az Irreplaceable a kedvenc árnyalatom, naná hogy lilás! :) Mondjuk itt már csak 6 árnyalatból választhatunk.
Persze az Elf is belehúzott a dolgokba, naná hogy nekik is kell egy ilyen cerka a kínálatba. Jumbo lip gloss stick néven itt is vannak, a sokat sejtető "lip gloss" alapján arra következtetek hogy a fedésük nem olyan intenzív mint egy rúzsnak, hanem inkább fényes/vizes hatású lehet. A Makeup plaza honlapján 6 árnyalatban kapható, darabja 790 Ft amit szerintem egész olcsó, főleg ha jó is. Az Elfnél egyébként belefutottam már nagyon jó és nagyon rossz ajakkencékbe is, szóval 50% az esély hogy ez bizony jó :) Innen a Flirty and girly árnyalat a kedvencem, ugye nem kell már leírnom hogy bizony ez is lilás :)

A napokban pedig megjelentek a képek az új Max Factor Colour elixir giant pen stickről amely áprilistól kerül a boltok polcaira, így lehet is izzítani a Glamour-os kupont rá :) Jó, azért örülnék ha addig még megjelenne róla pár teszt is, biztos ami biztos, de kinézetre nagyon tetszik. Nem tudom hogy csak ez a 6 árnyalat lesz-e kapható nálunk, gondolom könnyen megtippelitek én melyiket választanám :) Az ára 2499 Ft lesz, ami a kuponnal ugye a felére csökken - ez szuper lehetőség kipróbálni egy ilyen terméket!

Neked bejönnek ezek a cerkák? Próbáltad már valamelyiket?
Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

6 megjegyzés:

Gabica írta...

áááá pont ma vettem egy Clinique Chubyt Whoopin' watermelon vagy mi is a neve :) miután kiléptem az üzletből rögtön ki is próbáltam, annyira jóóó, imádom, már olyan régóta vágytam rá :) 20%kal olcsóbban vettem meg a Müllerben így egy ezressel olcsóbb volt. Nem budapesti vagyok szóval a Glamour napos Clinique kupont nem tudom felhasználni :(
Ha valaki igényt tart rá mert le tudja vásárolni, annak szívesen elpostázok a kupont :D
de ezt komolyan gondoltam, lehet, hogy valakinek van már kupon, de nem csak egy Clinique terméket nézett ki magának :) szóval aki szeretné írjon emailt: pgabica88@gmail.com (több olyan kupont is szívesen elküldök, amit csak Pesten lehet levásárolni!

Panni írta...

nekem az elf-től van kettő darab, nagyon szeretem mindkettőt, terveztem is írni róla a blogon, de még nem sikerült. :D
a glamour-napokon pedig tuti veszek egyet az új max factorosok közül, annyira tetszenek ezek a fajtájú ajakszínezők. :)

Anett írta...

Gabica: de jó, Te már boldog Chubby Stick tulaj vagy! Nagyon szép színt választottál és rendes tőled hogy felajánlod a kuponod :)

Panni: mindenképp írj majd az Elfről mert nagyon kíváncsi vagyok rá :)

Elíz írta...

Én tavaly nyáron nyertem 3 Chubby Sticket és imádom őket! A Whoppin Watermelont nyúzom elsőként (még mindig) szuper darab(ok)!

Anett írta...

Elíz: Te mázlistaaa! Szuper hogy egyből három színt is ki tudtál próbálni :)

Unknown írta...

To stay healthy and to maintain your fitness, it is necessary to eat foods that make you look and feel great. Daily servings of leafy veggies will help women to fight against diseases as well as to prevent them. Let us take a quick look at some healthy foods which should be included in a woman’s daily diet.

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger