2013. március 20., szerda

Douglas absolute lips - Mira - teszt

A Douglas sminktermékeivel eddig még nem volt tapasztalatom viszont a februári dobozkájukba két ilyen termék is bekerült, egy szájfény és egy szemhéjpúder. A szájfényt ki is próbáltam, bár annyira nem az én színem.
 Kezdjük a csomagolással, semmi extra kissé snassz. Főleg ha az árát tekintjük meg elsőként, ami ha jól emlékszem 1990 Ft. Most az egy dolog hogy ez az árnyalat nem áll hozzám közel de nem csak a színével van bajom és így már nekem nem érné meg ezt a pénzt.
 A honlapon ezt írják róla:
"Az európai piacon elsőként vezetjük be ezt a speciális kivitelezésű puha fejet, mely tökéletesen illeszkedik az ajkak formájához, és segítségével egyetlen mozdulattal vihető fel a krémes összetételű, csillogó szájfény.  A szájfény egyik összetevője a hawaii-i portulaca növény, mely fontos szerepet játszik a finom filmréteg képzése során, és híres hidratáló hatásáról is. Az applikátor és a 3D formula garantálják a különleges háromdimenziós hatást.  A lágyan illatozó orgona, ibolya, a finom jázmin és a rózsa egy igazán nőies, kellemes illatot kölcsönöz az ABSOLUTE Lips kollekció csillogó szájfényeinek. 
 A parabén- és ásványi olaj mentes összetétel minden elvárásnak megfelel."

 Egyáltalán nem mondanám speciális kivitelezésűnek az applikátorát, szerintem olyan hagyományos és még csak különösebben nem is puha. Az ajak formájához tényleg jól illeszkedik, könnyű vele dolgozni, viszont a szájfény állagát tekintve inkább hígnak mondható így muszáj tükröt használni a felvitelhez mert könnyen "szétfolyik".  A filmréteg képzése is megvan ahogy írják is, viszont azt nem árt hozzátenni ha alatta a szád száraz volt, akkor a filmréteg alatt is száraz marad :) tehát ajakápolós hidratálás nem árt előtte mert amúgy nem vettem észre extra hidratáló hatását. Tartósságát tekintve 2-3 órát mondanék, evés ivás nélkül.
 A mintán jól látszik hogy vannak benne nagyon-nagyon apró kis csillámok amiktől csak úgy szikrázik a napfényben, gondolom ez adja/adhatja a 3D hatást. Az illata pedig fantasztikus!
Douglas absolute lips - Mira - swatch
Minimális ajakápolóval
 Szájfénnyel
Messziről pedig így fest, annyira képen nem vészes a csillogása, napfényben jobban látszik. Az illata viszont tényleg csodás, fényképezéskor is sikerült pár "szimatolós" pillanatot elkapni :)

Ti próbáltátok már a Douglas saját névvel ellátott termékeit?

2 megjegyzés:

Elíz írta...

Én még nem, de nem is hiszem, hogy fogom a közeljövőben, a drogériás termékek nagyon sokat fejlődtek minőségben és olcsóbbak is :)

Anett írta...

Elíz: teljesen egyet értek Veled :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger