2013. március 28., csütörtök

Avon török termál arcmaszk - vélemény

Nagyon szeretem az arcmaszkokat, azt hiszem ezt már nyugodt szívvel kijelenthetem!
 Ezt az Avon török termál agyagos maszkot több mint egy hónappal ezelőtt rendeltem mert nagyon sok jót olvastam a Planet Spa termékcsaládról és mindenképp ki szerettem volna próbálni egy terméket közülük. A "török termál" kifejezésből arra következtettem hogy ennek tuti biztos hogy nagyon finom illata lesz, ezért erre esett a választásom. Nem csalódtam!
 A tubus 75 ml terméket tartalmaz, anyagát tekintve puha műanyag-gumi szerűség, így könnyű belőle kivarázsolni a krémet. Azt nagyon tudom utálni ha kemény a tubus és bírom megnyomni, utána meg ömlik belőle a cucc. Maga a maszk is hasonló színű mint a csomagolása, barnás agyagos árnyalat, száradás után halvány rózsaszín lesz és kemény. 

Hogyan használom...

A csomagolásán azt írják a szem és szájkörnyék kihagyásával kell felvinni majd megvárni míg megszárad és utána lemosni alaposan. Én a kezemmel szoktam felvinni vékony rétegben, de akinek kényelmesebb ecsettel vagy szivaccsal is felviheti. Tényleg elég belőle vékony réteg és nagyon hamar száradásnak indul ahogy a bal oldali képen is láthatjátok. 15 perc elteltével teljesen megszárad, kemény és repedezett lesz, viszont langyos vízzel könnyen lemosható.

A hatása...

A használata után finom puha, hidratált lesz a bőröm és érezhetően tisztább, selymesebb. Nagyon jól nyugtatja a bőrt, a kipirosodást enyhíti, halványítja a patinyomokat (de nem tünteti el) ezzel egységesebb lesz az arcbőr. A hidegebb időszakban hetente kétszer használtam, most már csak egyszer teszem fel egy héten, de ha visszatér a tél akkor én is visszatérek a heti kettőhöz mert jól esik a bőrömnek az extra törődés. Az illata pedig tényleg fantasztikus, arra a 15 percre míg rajtam van tényleg nagyon jól ellazít :) Normál áron 1450 Ft-ba kerül, de most akciós ha jól láttam, a többi Planet spa arcmaszkkal együtt, 799 Ft-ért lehet megvásárolni. A Himalájai gojibogyó revitalizáló maszkot szeretném még nagyon kipróbálni, ha esetleg van róla tapasztalatod mindenképp írd meg!

Ti szeretitek az arcmaszkokat? Ezt próbáltátok már? Melyik a kedvenc?

6 megjegyzés:

Unknown írta...

ez az arcmaszk nekem is megvan, emellett még 2 avonos arcmaszkom van, egy uborkás és egy iszapos, én elégedett vagyok velük:)

Gabica írta...

nekem is meg van imádom! az illata annyira kellemes, az állaga is a színe is tetszik :D mintha tök jól lebarnultam volna (az arcom nagyon nehezen vagy egyáltalán nem barnul nyáron) olyan puha lesz tőle az arcom, mióta használom alig jön ki pattanás, szinte aranyat ér :D
meg van még a shea vajas is, de az semmire nem jó, lemosni is alig lehet utána nagyon furcsa tapintású az arcom :S

djkaty írta...

Gojibogyósom nincs, de a holt-tengeri isteni :-)

dyna írta...

még vagy 8-9 éve, mikor megjelentek ezek a planet spa holt-tengeris és egyéb hasonló jellegű kencék rengeteg avon terméket vettünk anyával. nekem az iszapos volt a kedvencem, annyira imádtam az illatát is (aztán vettem belőle kézkrémet is, de az már nem volt olyan lenyűgöző, nem is használtam el).

ma már nem hiszek sem az oriflame sem az avon cuccok többségében, nem mintha olyan baromi sokat csalódtam volna bennük, de úgy érzem, jobb összetételű vagy különlegesebb termékekkel látom el inkább a fürdőszoba polcot (és szépen lassan az egész lakást:)).

az én kedvenceim most a bb shopos maszkok, főleg a csokis, epres és a rizses és keresem az igazi, lehúzhatósat.

Anett írta...

Köszi a tippeket lányok, akkor a holt tengerit fogom becélozni legközelebb és szétnézek a BB shopban is pár fincsiségért :)

Eleni írta...

Nekem meg van a bogyós maszk. Szettbe rendeltem. Én jobbat vártam, semmi hatása, max amíg rajta van az arcomon a maszk,addig frissít,de miután lemosok nem érzek semmi változást. Ha van nála jobb én nem ajánlom hogy megvedd. Kár hogy nem a hajpakolást hozták belőle vissza maszk helyett: (

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger