2012. október 1., hétfő

Szeptemberi kedvencek!

A szeptember számomra nyomtalanul eltűnt, semmi változást nem hozott, én már nem aggódom az iskolakezdés miatt sem így ki tudtam élvezni az őszi napsugarak minden percét!
Hat terméket választottam ezúttal a kedvencek közé melyek mind-mind jó szolgálatot tettek ebben a napsütéses őszi hónapban, kezdjük is a sminktermékekkel!

Nem kérdés, ha őszi sminkről van szó akkor a két kedvencem az Elf Magical maroon nevű pigmentje illetve a NYX-től a Walnut nevű árnyalat. Mindkettő csodás, meleg szín, nem hiába az első őszi sminkem is velük készült!
Kissé ugyan kakukktojásnak számít itt, de a kedvencek közé tartozik a KMS Cosmetics Knockout nevű pirosítója, amit szintén sokat használtam de itt a blogon ritkán jelenik meg mert hétköznapra túl erősnek találom magamon ezt a színt. Ezért hétvégente szoktam csak feldobni - de akkor mindig ha megyek valahová - egy kis szempillaspirállal :)
Augusztusban letettem a nyáron használt, könnyed citrusos illatú Hippy Fizz parfümöt és egy kissé édeskésebb, fűszeresebb illatot vettem elő. Ez Avril Lavigne Black Star-ja és köszönhetően az egész havi fogyasztásnak már alig van az alján sajnos. Szeretem ezt az illatot mert kissé édes de nem az az émelyítő fajta és van benne egy kis szúrós, fűszeres vonal is.
Amióta a kezembe került ez az Artemis arckrém ritkán nyúlok más felé! Annyira szereti a bőröm hogy csakis ezzel jutalmazom esténként :) Az állaga nagyon kellemes nem sűrű de nem is túl laza, érezni hogy van benne "anyag" az illata pedig finom vaníliás.
A Rose nails fekete díszítőlakkjának pedig nagyon sok szép manikűrt köszönhetek az elmúlt hónapban! Az tetszik benne a leginkább hogy igazi fekete színe van, nem látszik át vagy ilyesmi és szépen lehet rajzolni az ecsetével.

A blogon pedig ezek voltak a Ti kedvenceitek a statisztika alapján:
Szép októbert kívánok mindenkinek :)

3 megjegyzés:

Viktória írta...

Hmm én simán felteszek sötétebb pirosítókat is, csak a barackosakat nem szeretem magamon, szerintem az nem illik hozzám :) A fekete lakk nekem is szimpi, már első ránézésre kiszúrtam a képen :D

Thündérke írta...

Annyira szép még mindig az Elf pigment :$

Monic írta...

Parfümök terén nálam is egyre inkább az édesebb-fűszeresebb illatokra esik a választásom reggelente. Ma például Bvlgari II, ami szerintem nagyon szép őszi illat, nem tolakodó, munkába tökéletes. :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger