2012. október 26., péntek

Kallos nail polish 258 - mélybordó

Nemrégiben egy újabb Kallos lakkot próbáltam ki, egy szép sötét bordó árnyalatot kerestem őszre ami nem csillámos, mentes minden extrától egyszerűen csak szép.
Nem volt elképzelésem hogy melyik márkából fogok választani, van azonban egy ősrégi Maybelline colorama lakkom ami gyönyörű mélybordó - néztem Rossmannban de még hasonlót sem láttam náluk. Ekkor jött szembe ez a Kallos és mivel az első orgona lila színű ilyen lakkommal elégedett voltam így elhoztam.
Sajnos ennek a minősége már közel sem olyan jó mint a lilának. Ennek az állaga hígabb ezért nekem nehezebb is vele bánni. A képeken két vastagabb réteg van fent és nem lett szép az eredmény. Elég csíkos és néhol foltos is lett amit szerintem a két vastag rétegnek köszönhetek, jobb lett volna ha helyette három vékony rétegben viszem fel. Sajnos a száradási ideje is elég hosszú, fél órát hagytam száradni rétegenként de így is néhol párnalenyomatos lett. Tartóssága átlagos, másnap ugyan feldobtam egy kis arany glitterrel hogy ne nézzen ki ilyen kis foltosan. Ami nagyon-nagyon tetszik benne az a fénye! Nincsen rajta fedőlakk, önmagában is ilyen szép fényesre szárad.

Én bevallom nem szeretem ha egy lakkból három réteget kell felvinni, még ha valami extra különleges színről van szó akkor esetleg, de így ennél a bordónál kicsit macerásnak tartom. Kár érte pedig jó kis szín, nem tudom hogy próbálkozzam -e még vele.

Ti hogy álltok a harmadik réteggel?

2 megjegyzés:

Thündérke írta...

Kár érte, olyan szép cseresznye színe van :(

Azuy írta...

én ezt használom, nagyon szeretem, nekem 2 réteg kell. 1 közepes, és egy vékony a foltos részekhez és nagyon szép. 25 perc alatt (kicsit hosszú) de tökéletesre szárad. a fénye meg tényleg nagyon tuti.

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger