2012. március 23., péntek

Elfogyott! - két tusfürdő is

Amiket két másikkal pótoltam is...
Tusfürdőkről valahogy nehéz írni...mert igazából csak két szempontnak kell hogy megfeleljenek számomra:
1. hidratálás
2. jó illat
A többi tulajdonsága (ár/érték arány, állag, összetétel) csak árnyalja a választásom végeredményét, mert ha egy tusfürdőnek nincs finom illata, akkor nem hat meg hogy ár/érték arányban ő lenne a legjobb választás, mert úgysem fogom használni, ha meg a polcon áll csak akkor nem is érte meg annyira... Szóval, adott két tusfürdő melyek elfogytak (bal szélső kettő) és amikkel pótoltam őket (jobb szélső kettő) és a rövid mit/miért véleményem róluk:

Sanex dermo sensitive lactoserum: ez az amit gondolkodás nélkül is lekapok a polcról mert olyan jól ismerem és annyira jó. Kellemes illatú, nem kifejezetten női inkább olyan univerzális finom illata van, ami a bőrön is érződik a használat után. Jól hidratál és a nagy kiszerelésnek köszönhetően jó sokáig elég. 750 ml került 999 Ft -ba ha jól emlékszem.
Kallos Go Go indulging shower gel: hihetetlen hogy elfogyott....ami igazából annak köszönhető hogy az állaga olyan híg hogy szinte kifolyik az ujjaim közül ha a tenyerembe öntöm (szerintem kb. 5 használattal elfogyasztottam). De így legalább hamar elfogyott, ugyanis az illatán kívül (gyerekrágó!) semmi pozitívat nem tudok róla mondani. Ja de, az ára 2 db Kallos termék került 290 Ft-ba :)  - 200 ml. Nagyon szárít és ráadásul allergiás foltok is megjelentek rajtam közvetlenül a használata után....brr....
Palmolive Damask rose and musk: aki szereti a rózsa illatát az imádni fogja ezt a tusfürdőt! Az illata egy álom! Állaga sűrű kissé zselé szerű, mivel nagyon jól habzik és könnyű eloszlatni a bőrön ezért nagyon kevés is elég belőle és még egész jól hidratál is. Mivel Euro Family-ben vettem így az ára is baráti volt, 290 Ft (250ml)
Isana creme dusche kókuszos tusfürdő: teljesen átlagos tusfürdő, kellemes illat, kicsit laza állag, átlagos hidratáló hatás. 300 ml került 280 Ft-ba.

Ti milyen szempontok alapján választotok tusfürdőt?

4 megjegyzés:

Criollo írta...

Kár hogy a Kallos ennyire rossz, pedig eléggé felkeltette korábban az érdeklődésem.:/ A Palmolive pedig meglepően olcsó az eurósban. Vajon csak az euro familyben, vagy a többi fajtában is? Majd megnézem mert így igazán megéri:)

Anett írta...

Criollo: igazából én eddig csak euro family-ben jártam mert ezt szoktuk útba ejteni, de ha találsz ilyen jó áron máshol is akkor mindenképp írd meg :)

Thündérke írta...

Én most az Alterra tusfürdőkre kattantam rá :) nekem a jó illat, és a puha érzet a fontos szempont!:)

Monic írta...

Tusfürdők terén én is illatmániás vagyok :) Mostanában a természetes összetevőket próbálom vegyíteni a fincsi illatokkal, még tesztelés alatt van a project, de már látom, hogy jól választottam.

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger