2012. március 2., péntek

Februári kedvencek!

A február megint hamar eltelt, de közel sem volt olyan unalmas mint az előző hónap, kipróbáltam néhány új terméket és a januári zsákmányok közül is lett új kedvencem.

Ők hárman voltak nekem az elmúlt hónap nagy felfedezései! Az UNII palettáról kb. 100 bejegyzést és ugyanennyi videót is megnéztem mert nagyon cuki dolognak tartom, emellett nagyon praktikus is. Legszívesebben minden szemfestékem belepakolnám, de inkább kapni fog egy-két különlegesebb árnyalatot még és esetleg egy pirosítót, hogy tényleg minden meglegyen benne egyben ami egy utazás során is jól jöhet. A Clean&clear blackhead cleaning daily scrub nagyon jól beépült a napi arcápolási rutinomba (lehet azért mert kézközelbe tettem a fürdőben?) minden este őt használom, a részletes vélemény hamarosan jön róla. Aston lakkra azóta vágyom mióta először megláttam, a két árnyalat közül ami nekem megvan a rózsaszín tetszik a leginkább, milyen szépen fog majd szikrázni a tavaszi napsütésben!

Ez a Miss Rose pirosító nagyon belopta magát a szívembe annak ellenére hogy nagyon vigyázni kell vele mert rendkívül erős a színe. Megtanultam vele bánni és szinte egész hónapban csak őt használtam. Remek kiegészítője volt az Essence Mystic lemon-ja ami szép fényt adott az arcomnak (MR pirosító ugyanis teljesen matt). Már írtam korábban hogy kezdem nagyon megkedvelni a rúzsokat, mostanában alig használok szájfényt, viszont ezt a rózsaszín Estée Lauder rúzst gyakran elővettem.

A bejegyzések szempontjából most ezek voltak a leglátogatottabb írásaim:

Éljen a március, úgy érzem nagyon izgalmas lesz!

2 megjegyzés:

Thündérke írta...

A rúzs:$ nagyon szép :$

Monic írta...

Nálam is a rúzs a nyerő! Aston lakkot pedig tuti beszerzek márciusban.

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger