2022. november 7., hétfő

Black Friday terepszemle - Adventi kalendáriumok

 

Sziasztok! Lassan november közepe van, már tényleg ideje körülnézni az adventi kalendárium felhozatalban, ha idén mi (felnőttek) is szeretnénk bontogatni és nem hagyjuk meg ezt az izgalmat csak a kisebbeknek. Számtalan verzió közt lehet válogatni, idén tényleg minden tematikában lehet ilyen dobozkát találni, legyen az valami ehető finomság vagy éppen - mint most ebben a bejegyzésben - a szépségápolási termékek. Évről-évre ezek hoznak leginkább izgalomba, bár bontogattam már teás illetve csokis kalendáriumot is, azok is nagyon jók voltak, de azért egy kozmetikumokkal teli díszes dobozka látványánál semmi nem tud jobban esni! Ha Te is így vagy ezzel, akkor mindenképp olvass tovább!


Kalendáriumot, de milyet?

A legegyszerűbb válasz, hogy bármilyet! Aki szeret bontogatni, izgulni, vajon mit rejt az adott napi ablakocska annak biztosan tetszeni fog szinte bármelyik! Azért "szinte", mert azért nem árt az érdeklődési körünknek megfelelő kategóriából választani, így ha például sosem sminkelsz, akkor értelemszerűen ne válassz olyan kalendáriumot, ami kizárólag sminktermékekkel van tele. De ugyan így igaz lehet az is, hogy bár nem sminkelsz, de az ünnepi időszakban jó lenne feldobni egy rúzst, vagy egy kis körömlakkot, akkor a vegyes összetételű naptárak lesznek a jó választás. Most el is érkeztünk ahhoz a ponthoz, hogy milyen típusú/ összetételű kozmetikai naptárakat lehet találni. 

Van olyan, ami:

  1. csak sminktermékeket tartalmaz, egy adott márkán belül ami a kínálatukban szerepel, azokból készül a válogatás,
  2. csak szépségápolási termékeket tartalmaz, ami lehet testápolási, hajápolási vagy arcápolási termék is, ezek bármilyen kombinációjában, de találkoztam már olyan válogatással is, ami csak arcápolási dolgokat tartalmazott,
  3. vegyesen tartalmaz sminket és kozmetikumot is, ezekben nem egyszer akár kiegészítőkkel (például sminkecset, mosható korong, körömreszelő, stb.) is találkozhatunk.
Igazából a fentiek bármilyen kombinációját ki lehet fogni, azért előtte érdemes végigolvasni a konkrét tartalmat, nehogy nagy meglepetés vagy éppen csalódás érjen minket. Nálam egyébként ez nem vesz el a dolog élvezeti értékéből, mert novemberben mikor megvásárolom akkor elolvasom, utána elrakom a szekrény mélyére, és december elején már úgysem emlékszem pontosan majd, hogy mik vannak benne, illetve azt nem is mondják meg a leírások, hogy egy-egy termék melyik napon lesz esedékes. Szóval egy kis utánaolvasás sosem árt! Mivel a Notino-n már javában zajlik a Black Friday , ráadásul ingyenes szállítással mindenre, így akár karácsonyi ajándék vásárlással is összeköthető a kalendárium beszerzése. Jövő héten pedig további akciók is érkeznek a kiválasztott márkákra, érdemes folyamatosan nézelődni :)

A vegyes válogatás

Bevallom, ez a típus a kedvencem, mert változatos, jól kihasználható termékeket tartalmaz egy vegyes összeállítású naptár, amiben van testápolás mellett hajápolás, smink és még illat is. Szerencsére nagyon sok márka készít ilyen összeállításokat, így ha van kedvenced, érdemes nála körülnézni első körben, de választhatsz teljesen ismeretlen márkától is, mert ennek az az előnye, hogy kis kiszerelésű termékeken keresztül ismerkedhetsz meg vele. Például, ha régóta szeretnéd megismerni az Yves Rocher márkát, akkor jó választás lesz ez a csodaszép, Noel névre keresztelt kalendárium, ami 24 meglepetést rejt.



A sminkes összeállítás

Ha csak a smink a lényeg, akkor is rengeteg márkából lehet választani. Talán a legnagyobb felhozatal a Makeup Revolution-nél van, nekem ezek azért tetszenek, mert ecseteket is tartalmaz a legtöbb, amiből soha nem elég egy sminkimádónak, és az ő ecseteik abszolút a jó kategóriába tartoznak. Ezek ráadásul 25 ablakocskát tartalmaznak, így egyel több terméket lehet velük bezsebelni!



A kozmetikai naptár

Ebből is akad bőven választék szerencsére, ismert és kevésbé ismert márkáknál is. Talán a Nivea az, amit mindenki ismer és valószínűleg használt is már, valamint nagyon széles a termékpalettája, így egy igazán változatos és mindenre kiterjedő összeállítást tudnak nekünk nyújtani. A kalendáriumban szerepel nemcsak a megszokott testápolási vonal, de találunk benne dezodort, ajakbalzsamot valamint kis tükröt is, mint hasznos kiegészítő.



+1 ráadás, a tematikus, hajbavaló kiegészítős

Annyira cuki, és annyira aktuális mindig minden nap a megfelelő hajgumik kérdése és megtalálása! Azt hiszem ebből sincs olyan, hogy elég, mert hol elveszik, hol kinyúlik, vagy éppen nem megy a ruhánk színéhez, hiszen egy hajbavaló is lehet komoly kiegészítő. Így itt van egy csodaszép válogatás az Invisibobble márkától, amiben nem csak a hagyományos "telefonzsinór" gumik vannak, hanem a ma nagyon divatos textillel bevont fajták is, sőt még hajcsatot is találunk a naptárban.




Neked melyik típus a kedvenced?
Anett



*a bejegyzés a Notino webáruházzal együttműködésben készült.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger