2019. szeptember 1., vasárnap

Back to work smink és Teszt - VIDEÓ


Sziasztok! Tudom, szeptemberben a Back to school vagyis a vissza  suliba témájú tartalmak a menők, de nekem annyi érintettségem sincs a sulis témában jelenleg, hogy semennyi... szóval nekem maradnak a Back to work, vagyis a "visszatérés a munkába" tartalmak. Ennek első része egy kis irodai smink lett, amit a lenti videóban tudtok megnézni.



Próbálok visszatérni, vagy újra kialakítani egy alap sminkrutint, ami az évek alatt azért eléggé megkopott és leegyszerűsödött, szóval szükségem van olyan termékekre, amik reggelente pár pillanat alatt kvázi csodát tesznek majd velem! Tudom, hogy nem lesz időm minden reggel egy full sminket összedobni, de nem is szeretnék elindulni itthonról "rendezetlenül", mert szerintem egy alap smink tényleg nagyon sokat tud dobni a megjelenésünkön. 


Rátaláltam egy nagyon kis praktikus termékre, ami nem más mint a Max Factor Miracle Prep primere, ami az én bőrömön szuperül működik. Ahogy a videóban láthatjátok is, akár önmagában is szeretem viselni, mert szépen összehúzza a pórusaimat, és egyenletes bőrfelszínt eredményez. Eddig két termékkel próbáltam (alapozó és fényvédős színezett hidratáló) és mindkettővel szuperül együttműködött, nagyban megkönnyítette amúgy ezen két termék felvitelét is, mert sokkal szebben el tudtam őket dolgozni a bőrömön. Remélem bírni fogja az egész napos "munkát" is!

A videót itt tudjátok megnézni:




Ti hogy sminkeltek a hétköznapokon?
Anett

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger