2017. április 13., csütörtök

Blistex ajakápolók: Lip relief és Lip brillance | Teszt


Én az a fajta nő vagyok akinek mindig, minden táskájában és/vagy kabátjában van egy ajakápoló és ez a tavasz beköszöntével általában valami fényes enyhe szint is adó termék. Ezúttal pedig az éjjeliszekrényemre is került egy.


A Blistex-től két ajakápoló terméket is volt szerencsém kipróbálni, az egyik a Lip relief névre hallgat és a csomagolásán látható fehér keresztnek köszönhetően nagy teljesitményt vártam tőle. A leirása szerint a nyugtató és gyulladáscsökkentő hatása miatt herpeszre is javasolják, emellett persze a naptól és széltől kiszáradt ajkakra is alkalmazható. Nos, ez tényleg egy működő dolog, nálam eddig "sima" ajakbalzsam még ilyen hatást nem ért el, ugyanis van egy rossz szokásom: ha ideges vagyok akkor "tépem a szám" vagyis a száraz részeket harapdálom, ami igy elég fájdalmas tud lenni és sajnos néha sebes is. A szülés előtti két hétben eléggé megtalált ez a rossz szokásom és ennek enyhitésére használtam ezt a krémet éjszakánként. Azért esténként mert egy elég sűrű és látványos termékről van szó, nekem nem sikerült láthatatlanul felkennem, persze ha hagy elég időt neki az ember akkor egy idő után beszivódik, de én szeretem vastagon felvinni és hagyni rendesen hatni. Ezért este alkalmazom lefekvés előtt, egy nyomásnyi krémet oszlatok el az ajkaimon ami igy intenziv fehér szinű lesz de nem zavar, mert reggelre helyre teszi a lestrapált bőrt rajtuk és enyhiti a fájdalmat is. 

A kis kinyomós tubus alapból nem szokott a kedvencem lenni de itt most pont jól is jön hogy kicsit folyósabb az állaga és jó vastagon fel tudom kenni. Amióta rendszeresen használom nagyon szépen helyre tette az ajkaim és eltüntette a rossz szokásom után maradt nyomokat is. Ami elsőre meglepett az az illata, kicsit olyan mentolos vagy kámforos, nem is tudom hogy melyikre hasonlit igazán. A leirásban szerepel hogy bizsergető érzést nyújt és ez tényleg igy is van.



A másik ajakápoló termék amit kipróbáltam az a Lip brillance, ahogy a nevében is benne van csillogást igér az ajkaknak. A leirása szerint ez az SPF 15 fényvédőfaktorral ellátott ajakápoló táplálja és kiemeli ajkakat, összetételének köszönhetően hidratál és közben csodaszép csillogó bevonatot is biztosít. Szeretem ha egy ajakápolóban van fényvédő, szerintem ez már alap dolog kellene hogy legyen hiszen az ajkaink bőre eléggé vékony és érzékeny. A hidratáló hatását én átlagosnak mondanám, az én ajkaimnak ez kevésnek bizonyult, ha olvastad az előző bekezdésben leirtakat akkor szerintem egyértelmű hogy miért. De egy átlagos, kevésbé stresszes időszakban újra elő fogom venni, mert amúgy a szine és a csillogása tényleg nagyon szép és természetes telt hatást ad az ajkaknak. 









A megújult csomagolású Blistex ajakápolók áprilistól elérhetőek a dm, Rossmann és Auchan üzlethálózatokban, illetve online a Takemeshop webshopjában.


Ti próbáltátok már valamelyiket?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger