2017. január 10., kedd

3+1 frissitő fürdőtermék


Bizony vannak azok a napok amikor csak az esti fürdőzés során tudok kikapcsolni egy kicsit és csak magamra koncentrálni, ezért is lett különösen fontos mostanság hogy milyen terméket is használok ehhez az üditő folyamathoz.

Mára eljutottam oda is hogy teljesen mindegy hogy zuhanyzom vagy kádban ejtőzöm, én bárhol képes vagyok hosszú percekig sziesztázni, mindkettőnek megvan a maga haszna és előnye számomra. Ebben a posztban azokat a termékeket fogom megmutatni amelyek mostanság a társaim a fürdőszobában, nekem ők segitenek este kicsit magam mögött hagyni a napi gondokat.


COLO bath bomb -shea butter and orange

Ez a kis fenyő formájú - de nem fenyő illatú - kis fürdőbomba még a decemberi Mommy Mia dobozban került hozzám (ITT irtam róla) és először azt hittem ketté van törve, de nem, mert két darab kis fürdőalkalmatosság volt a csomagban. Ez az extra bio shea vajat tartalmazó kis fenyőfa édes narancsillatot áraszt és remekül hidratálja a száraz bőrt. A fürdőzés után valóban nem volt szükségem testápolóra, még az arcomon is finom puhaság maradt utána és semmi ragacsosság. Szerencsére ez a fürdőkádra is elmondható volt, nem hagyott csúszós, sárgás réteget maga után a kádon. A márkának további fürdőtermékei is vannak, illetve egyéb testápolási (illetve babaápolási) termékei is, ITT tudtok nézelődni a webshopban.

t by tetesept Érzékiség habfürdő


A t by tetesept márka nemrég mutatkozott be a hazai piacon, fiatalos vidám kinézetével egy igazán figyelemfelkeltő termékvonal került az üzletek polcaira. Persze a belbecs is jól el lett találva. Ez a változat az érzékiségről kapta a nevét, bár én inkább gyümölcsbombának nevezném. A gránátalma és a fekete berkenye igazi erdei gyümölcsös hatást kelt a fürdőben, enyhén rózsaszinesre szinezi a vizet és selymes habokat képez. Már egy kevés mennyiségtől is szép nagy habokat kapunk, de persze aki az intenzivebb illatokat/nagy habokat szereti az bátran fokozhatja is, mint én, én két kupakkal szoktam egy fürdőzéshez használni. Egy nagyon picit száritja a bőröm, igy utána nekem hidratálni szükséges. A Rossmann üzletekben lehet megvásárolni más t by tetesept termékkel együtt, illetve a Takemeshop.hu webshopjában.


Lush The comforter habfürdő


Mindig is rajongtam a Lush termékekért és azt kell hogy mondjam mind közül nekem ezek a tömbös habfürdők jönnek be leginkább. Már maga a kivitelezés is csodás, egy csigamintás tömbből a csap alatt egy egész keveset elmorzsolva is csodás habtenger lesz az eredmény. A fantasztikus illatán túl még a habok is nagyon tartósak, egész hosszan lehet benne pancsolni, nem esik össze, nem tűnik el nagyon sokáig. A vizet is megszinezi igy ezzel a darabbal igazán cukorka fürdőt lehet összehozni a rózsaszin viznek (is) köszönhetően. Az illata tömény vattacukor, azoknak ajánlom akik kedvelik az édes illatokat, főleg ha jó tömény is az. Szerencsére a bőrömre is jótékony hatással van, egyáltalán nem száritja, finom selymes lesz utána mindenem.


Waltz7 Inspiring lemongrass aroma tabs

Mind közül a legfrissitőbb talán ez a kis tabletta, ami már csak azért is különleges mert nem kádfürdőzésre szolgál hanem zuhanyzásra. Végre egy termék amivel a zuhany alatt is wellnessezhet az ember. Irtam már róluk részletesen ITT, és továbbra is az én kedvencem ez a citromos változat. Olyan ez kb mint egy meleg nyári napon egy jó kis limonádé, felfrissit és feltölt energiával. Na persze télen is élvezhető, sőt nagyon is szerethető - gondoljunk csak egy forró citromos teára például. Az illata tényleg nagyon természetes, nem az a zavaró mű citrom, én egy semlegesebb illatú tusfürdővel szeretem használni, igy tuti nincs illatkeveredés. Egyébként két másik illatban is elérhető még, ITT tudtok nézelődni a termékek között.


Ti milyen fürdőtermékkel szoktatok lazitani?

1 megjegyzés:

Rami írta...

Ezek a zuhanyzótabletták kellenek nekem :D

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger