2016. február 11., csütörtök

Újdonságok a fürdőszobámból - 2016 január

Ismét eltelt egy hónap én pedig ismét több újdonságot bevetettem a fürdőszobámban, ezúttal lesz itt hajápolás, testápolás, arcápolás, csupa olyan termék amikre igazából már régóta kiváncsi voltam, annak ellenére hogy nem eget rengető dologról van szó.


Lush - Fun snowman
Ez a két kis szines korong egy nagyobbacska fehér tömbbel együtt alkot egy FUN adagot, de azt már intenziv használatnak vetettem be, mint szappan. Zuhanyzáskor egyébként nagyon kézreállnak ezek a kis korongok is, igy bátran bevethetők tusolás alatt is. Viszont, kissé ijesztő mikor narancs lesz a bőröm tőle...vagy fekete...dehát ez a FUN élmény :) Maga a termék egyébként fantasztikus illatot áraszt, teljesen elvarázsolt, nem tömény de nem is halovány, nagyon szerethető. A bőrömmel szépen összeszoktak, jól hidratálja, nem feszül utána.  Egyébként még a téli leárazáson szereztem be féláron, igy alig egy ezresért szuper vétel volt.
Coconutoil cosmetics deo roll-on
Nekem az illatmentes változat van meg belőle és különösebben nem kedveltem meg, talán pont ezért mert nem lesz tőle "friss illatom" habár nem vagyok nagy izzadós, de mégis hiányzik az a kis plusz. Valamint nagyon furcsa, hig állaga van ami nagyon sokáig csak úszkál a bőrön, ezért nem is szivesen veszek fel rá ruhát mert úgy érzem hogy azon köt ki a termék, nagyon sokat kellene várni hogy teljesen beszivodjon. Még az egyik MommyMia boxban került hozzám, magamtól valoszinűleg nem vettem volna meg ezt a natúr terméket, viszont akinek fontosak az összetevők annak jó alternativa lehet.
Avon planet spa oriental radiance arctisztitó
Bevallom neve alapján kicsit keleties illatvilágra gondoltam vele kapcsolatban, de inkább finom visszafogott virágos illatot kaptam. A szemcséi picik, viszont sok van belőlük, ezért hatékonyan radiroz, mégis én úgy érzem hogy akár napi használatra is megfelelő, ezért én minden este ezzel tisztitom le az arcomról a szennyeződéseket. Az arcsminket is szépen leszedi, a szememre viszont a szemcsék miatt nem használnám. Ami fura és egyben jó is benne hogy annak ellenére hogy ez egy radir, egész hidratált lesz tőle a bőröm. Az Iparfümériánál elérhető az Oriental radiance termékcsalád többi tagja is, lehet azokkal is teszek majd egy próbát.

L'Angelica shampoo officinalis teafaolajjal
Régóta szemeztem már ezzel a samponnal a drogériában és végül meggyőzött, pedig a márkáról nem tudtam ezidáig semmit, nem próbáltam még egy terméküket sem, dehát valahol el kell kezdeni. Ez egy korpásodás elleni sampon amit zsiros hajra is ajánlanak. Először is az állagával problémáim vannak ugyanis nagyon folyékony, első mosásra sokat kell felvinni belőle hogy legyen valami érzete annak hogy mosom a hajam...másodikra már jó. Ami tetszik benne az az illata, finom kissé mentolos, teafaolaj illata van és hűsiti a fejbőrt, nagyon kellemes! A korpásodást kis mértékben kezelte - de azt hozzátenném hogy picit több mint 3 hete használom csak. A zsirosodást is visszafogta, boldogan elvagyok 3 napig hajmosás nélkül. Balzsamot nem árt utána használni mert nehéz fésülni tőle a vizes hajat. Az ára is baráti volt, kb 700 Ft körül mozog.


Ti próbáltatok valamit ezek közül? Ha igen beváltak?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger