2015. szeptember 30., szerda

Őszre hangolódva | Díszek, ruhák, kozmetikumok

Végérvényesen és hivatalosan is ősz van! Juhé - legalább is részemről - hogy vége a melegnek, jöhetnek a finom kötött áruk, a teák, a hosszúra nyúlt kádfürdőzések. Ebben a bejegyzésben arról lesz szó hogy én hogyan "ősziesedtem" idén.

Először is kikerült egy kis őszi dekor az asztalunkra. Ehhez már meglévő alapanyagot használtam, egymásra tettem két "hálós" tányéralátétet amik az Ikeából származnak és már vagy 2 éve megvannak. Erre került egy parafatábla ami igazából ilyen "fazékalátét" vagy mi, aztán egy üveg tálka amit még tavasszal vettem a KIK-ben és ebbe szórtam bele a tavalyról maradt kis száritott diszeket. Egyik nap vettem két fürdőgolyót a DM-ben és csak kutyafuttában kipakoltam őket a táskámból és valahogy ide keveredtek az asztalra, azóta ők is a diszités részei :) Nem mellesleg kellemes illatot is árasztanak, mert az egyik édes-epres a másik pedig fanyar-citrusos.

Előkerültek a kötött pulcsik is, MMMM....és BRRRR....de jó is beléjük bújni egy esős, szeles napon. Kötöttben tavaly kezdtem csak gondolkodni mikor a nagy pocim már nem fért mibe...a blézerek már nem voltak kényelmesek és valahogy nem is mutattak úgy rajtam. Szóval rávetettem magam a kötöttárura és úgy tűnik idén is maradt a lelkesedésem mert vadászok még újabb darabokra. A kedvencem a nagy, kötött kardigán, ami alá jól be lehet öltözni akár több rétegben is. Egyébként Zara darab és tavaly lőttem a Hádában, szóval érdemes körülnézni ott is kötött fronton.

Mivel most nagy selejtezésben vagyok ezért átnéztem a sminkjeim is és előrébb helyeztem a kis tartómban az ősziesebb árnyalatokat. Amúgy nem igazán rúzsozok - túl sok puszit osztogatok mostanság - de ha egy nagyobb sétára megyünk akkor már csak a hideg szél miatt is kenek valamit az ajkaimra és akkor már az a valami miért ne lehetne egy jó kis rúzs! A lilás árnyalatok a kedvenceim, de a barnás lilát és a rózsaszines lilát is szeretem :) Sajnos elkél alájuk az extra hidratáló, de ez nálam általános jelenség, nyáron is igy van.
Nagyobb hangsúlyt kapnak ilyenkor a kádban töltött percek is, én amúgy is egy "kádas-áztatós" tipus vagyok. Ilyenkor rendszerint előkerül egy pár mécses/illatgyertya, olykor egy finom meleg tea, vagy egy kis forralt bor.... Amúgy én szeretem ha egy fürdő termék az érzékeimre, hangulatomra is hat és nem csak a bőrömre. Ezért (is) kedvelem nagyon az Avon Planet Spa termékcsaládját, mert amellett hogy ápoló összetevőket tartalmaz még az otthoni wellness érzéshez is hozzájárul. 

 Én most két Planet Spa terméket is használok, az egyik ez a Fantastically firming testradir kávé kivonattal. Bevallom kicsit csalódtam mert egyáltalán nincs kávé illata. Párom még mondta is hogy "fújj kávés" aztán mikor kipróbálta már csak annyit mondtott "nem kávés de nem is jó". Hát igen, nem tudom milyen illata van, de olyan közömbös. Nem fog el tőle a nyugodtság vagy telit el az energia. Olyan...semmilyen. A radirozó szemcséi nagyon aprók, olyan érzésem van tőle mint mikor nyáron a vizben bemegy a homok az ujjaim közé. Fura érzés, nem mondom hogy rossz, de én jobban kedvelem a nagyobb, puhább szemcséket.
 A másik termék amit használok tőlük az az Amazonian Treasures testpeeling. Ezt tényleg "home wellnessre" találták ki, mert állagában, illatában és tudásában is azt nyújtja amit az ember elvár egy kényeztető fürdő során. Olyan mintha egy testvajat tapizna az ember mikor belenyúl, rendkivül krémes. Az illata mint egy friss gyümölcsös koktélé, intenziv és frissitő, nekem olyan áfonyásnak hat, mondjuk fogalmam sincs hogy az acai gyümölcsnek milyen az illata - szóval erről nem nyilatkozom. Nagyon kellemes radirozós hatása van, mert a szemcsék benne magokra hasonlitanak, lehet azok is mert néha látom a kád alján hogy nem olvadtak el. Szép bársonyos, illatos lesz utána a bőröm, nagyon szeretem!


 Ti hogyan hangolódtok az őszre?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger