2015. augusztus 31., hétfő

Nyuszibőrbe bújt paletta | Pupa Bunny Make up kit

A mai poszt egy egyáltalán nem hétköznapi palettáról fog szólni, bevallom győzött a cukiság iránti vágyam mikor megláttam ezt a nyuszis palettát. Kiváncsi lettem mit tud egy ilyen komolytalan sminktermék, ha Titeket is érdekel lapozzatok lentebb!
Én a Pupa termékeket először az Iparfümériánál láttam, ott figyelt ez a kis Pretty Bunny kit is. Először nem tulajdonitottam neki különösebb figyelmet, de mikor megnyiltak a Pupa üzletek nálunk is és megjelentek a termékvélemények - amik nagyon is jók voltak - úgy gondoltam adok neki egy esélyt. Mert azért oké hogy nagyon szép és édes a kivitelezés, de egy magasabb árkategóriában a minőséget is elvárja az ember. 

A kis nyuszi méretét tekintve a tenyeremben simán elfér és bármilyen sminkes asztalt feldob a megjelenésével, ezek a csillogó és plüss fülecskék nagyon bájosak. A belbecs sem marad el cukiság terén, a szemhéjpúderek mintázata ugyan olyan mint a nyuszi kivülről, vagyis rácsos.


Félbehajtva nyitható, és belül egy picike kihajtható tükör is helyet kapott. Ez szerintem elhagyható lett volna mert én speciel semmit nem látok benne, meg amúgy is, ez a paletta nem utazáshoz lett kitalálva - szerintem ezt kijelenthetjük - hiába tettek bele mindent ami egy sminkhez kell.

Ugyanis tényleg minden van benne:

  • személyalapozó (bal oldalt felül a fehér, krémes)
  • 4 db szájfény: bal oldalt pink és babarózsaszin, jobb oldalt piros és mély rózsaszin
  • pirositó: bal oldalt, barackos árnyalat
  • 5 db szemhéjpúder, mind selyemfényű, természetes árnyalatok
  • applikátor
  • tükör




A szemhéjpúderek minősége közel egyforma, a jobb oldali fehér a kivétel, ez ugyanis kevésbé pigmentált, viszont gyönyörű fénye van - highlighternek a legjobb. A többi szin hozza a pan-ben látható árnyalatot, mind csodás selymes, lágy szinek. Még a legsötétebb barna is kellemes lágy melegséget sugároz, ez a paletta egy visszafogott nappali sminkhez lett megalkotva.

A szemhéjalapot is kipróbáltam, az állaga kicsit szemcsés, mintha darabos lenne de el lehet kenni szépen kézzel és ecsettel is. Tartóssága átlagos, egy forró esti sétán elvérzett, de egy hűvösebb napon 4 órán át kb szépen tartotta a sminket, utána beleült a szemráncba.

A szájfények meglepően vizes állagúak, pedig egy ilyen palettában általában tömör, ragacsos szájravalókat várna az ember, de ezeket kellemes viselni. Nem száritanak, nem ülnek bele a ráncokba. A legsötétebb szin kicsit kiemeli a száraz részeket, de a többivel nincs ilyen probléma. Nem túl pigmentáltak, igazán szájfény jellegűre sikeredtek, igy ne várjon senki barbi pink ajkakat vagy vérvöröset.

A pirositó nagyon-nagyon pigmentált, nagyon vigyázni kell vele mert nagyon ragaszkodik az ecsethez. Túladagolva narancs szine lesz, amúgy szép érett barack inkább.

A sminkben a két kedvenc szemhéjszinem használtam, a palettában jobb alsó rózsaszint és a fölötte levő barnát. Az alsó szempillák tövéhez egy kevés arany szint is tettem. A számra a legsötétebb árnyalat került ami a palettában pirosnak látszik de felvitelkor szép élénk rózsaszines lesz.



Ti kedvelitek az ilyen cuki palettákat?

4 megjegyzés:

Kata - mosolyrecept.blogspot.hu írta...

Nagyon édes ez a paletta :)

Unknown írta...

Tejóóég mennyire cuki már és praktikus is, nagyon szép színei vannak:)

Anett írta...

Kata: hát igen, elég cukika lett! A kollekcióban van egyébként jegesmedve is, az is nagyon édes!

Zsucy: igen, nagyon jól kihasználható szineket tartalmaz :)

Elíz írta...

Olyan cuki, kívül-belül! :) És akkor örülök is, ha jól muzsikál élesben, mert ilyet vettem ajándékba valakinek nemrég ^^

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger