2015. július 14., kedd

Ma 4 éves a blog!

Nem is tudom mit irhatnék, borzasztóan hosszú idő ez a négy év, nagyon sok minden történt velem is az elmúlt évben ... de egyszer sem jutott eszembe hogy abbahagyjam az irást.

Az elmúlt egy évben volt ugyan egy kisebb szünet de ettől függetlenül nem éreztem hogy abba akarnám hagyni. Illetve a bejegyzések is megcsappantak mostanság, aminek egyetlen oka az hogy van jobb dolgom is :) végre úgy érzem hogy a blog elfoglalta a neki szánt helyet az életemben, a hobbi helyét. Sok más, fontosabb dolog is van nála és ezt egyáltalán nem bánom. Ettől függetlenül az elmúlt egy év szerintem sok fejlődést hozott, sok újdonságot ismerhettem meg, voltak jó kis bloggertalik és pár céges rendezvényre is eljutottam. Mivel az előző blogszülinapon is összesitettem a számokat igy most is megteszem, nekem jó volt visszanézni és hátha másnak is érdekes lesz :)

blogger: 389 feliratkozó
bloglovin: 328 feliratkozó
youtube: 796 feliratkozó
instagram:624 feliratkozó
facebook: 417 feliratkozó

a tavalyi számokat ITT találjátok.

Az isnstagram és a youtube mutatja a legnagyobb javulást követőszámot illetően de én nagyon örülök a blogra feliratkozott új embereknek is, azt hiszem pont jól vagyok most, vagyis ott ahol elterveztem hogy leszek egy év múlva. Továbbra sem én fogom megváltani a világot de ettől függetlenül szeretem amit és ahogy csinálom, szerencsére több pozitiv visszajelzést is kapok. A negativak általában youtube-on jönnek és egy bizonyos - miért nem a kamerába nézek - kérdésre összpontosulnak, amit igyekszem korrigálni. Remélem a következő évben is sikerül azért majd valamicskét fejlődnöm és újat mutatni itt és a videókban is.

Köszönöm hogy velem vagytok és hamarosan jön a szülinapi nyereményjáték is!

5 megjegyzés:

Ildie írta...

Boldog szülinapot!

Nikxa írta...

Boldog blogszülinapot kívánok! :)

Njoythestyle írta...

Istenke éltesse a blogot!!! :)
Pusza: Reni

Elíz írta...

Boldog Blogszülit! :)

Anett írta...

Köszi lányok!

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger