2014. december 10., szerda

Decemberi Pixibox - Igen/Nem? (+VIDEÓ!)

Eltelt megint két hónap az előző doboz óta, ráadásul itt a karácsony is, gondoltam meglepem magam egy meglepi dobozkával ha már úgyis olyan sok új márkát felsorakoztattak az információs levélkében. A karácsony miatt meg amúgy is valami extrára gondoltam, így ez egy plusz késztetést adott hogy megrendeljem. 
 Nem fogok hosszasan regélni a termékekről, akit érdekel mi micsoda pontosan az nézze meg a videót, ide inkább csak egy végső konklúziót, amolyan összefoglalás jellegűt szántam. Mert mindenkit úgyis az érdekel hogy ki hogyan vélekedik erről a karácsonyi csomagról.
 Először is, nálam a húzó márka a Nuxe volt, de mint látjátok a képeken, hozzám nem került belőle. Örültem volna még Clarins terméknek is (főleg mert tőlük sminkre számítottam) de hozzám ilyen sem került. Sőt, egyáltalán semmilyen smink termék nem volt most ebben a dobozban. Tudom, sokaknak pont ez tetszett benne, de az nem én vagyok. És itt jegyezném meg hogy jó lenne ha legalább azt a pár márkát megneveznék ami mindenkinek bekerül a dobozba, mert akkor azért elgondolkodtam volna a rendelésen.

Ha már így jártam azért felmértem mi is érkezett és határozottan az engem leginkább érdeklő termék a Coconutoil ajakbalzsamja, ami legalább szerencsére levendulás lett nálam. Aztán másodszorra a ráncfeltöltő szérumot szúrtam ki magamnak az Uriage-tól, ez legalább szintén egy új márka érdekes terméke. Ha még egyet választanom kellene az "érdekel" kategóriába akkor az a Bielenda textilmaszkja lenne, mert végül is szeretem a maszkokat, viszont ilyen textilest már próbáltam, ez a része nem újdonság, viszont a hatása akár még az lehet, szóval érdeklődve várom akkor hogy ez mit is tud.

El is érkeztünk a valamelyest érdekesebb rész végéhez, a többi termék ugyanis engem nem hozott lázba. Az illatminták illatban sajnos nem jönnek be és mint tudjátok én a miniparfümök imádója vagyok, ilyen mintákat meg a rendeléseim mellé ajiba is kapok eleget. Hajlakkot nem használok, soha nem is szerettem őket és nem is hordok olyan frizurákat amik igényelnék. A krémtusfürdőt nyilván el tudom használni, de ... megint nem az a kategória ami engem most mozgat, sokkal jobban örültem volna valami fincsi karácsonyi illatú csodának. Aztán még egy kézkrém, nekem, aki általában bármivel bekeni a kezét, és végül egy CC krém minta, erről a videóban azt hiszem jól elmondtam mindent....
Termékek amik a dobozban voltak
Osis + Glamination Strong Glossy Holdspray (100 ml - utazó méretű termék) kb 1100 Ft
Uriage Créme lavante krém tusfürdő (200 ml - teljes kiszerelésű termék) kb 3000 Ft
Uriage isofill intenzív ráncfeltöltő szérum (10 ml - mini termék) kb 2900 Ft
Bielenda skin clinic professional hidroplasztikus anatómiai arcmaszk (1 db - teljes kiszerelésű termék) kb 790 Ft
CoconutOil cosmetics lip balm (1 db - teljes kiszerelésű termék) kb 1300 Ft
Ahava ásványi kézkrém (30 ml - utazó méretű termék) kb 1400 Ft
La-roche posay rosaliac CC krém (3 ml - minta) kb 341 Ft
Hugo Boss Bottled férfi és Jour Pour Femme női illatminta (2-2 ml minta) kb 200 Ft/db

Sosem szoktam árakat nézni, számolgatni de most kíváncsi voltam rá, ezért neten rákerestem termékekre és egy közelítő árat írtam mindhez a listában. Leginkább az Uriage ráncfeltöltő szérumon lepődtem meg hogy mennyire drága. Összeadva tehát 11231 Ft jött ki, ami tehát bőven sokkal több mint a 4390 Ft amit a dobozért fizettem szállítással együtt. Viszont ettől még összességében nem tetszik jobban a doboz tartalma. Csak érdekesség gyanánt akit érdekel ITT nézze meg mit rejtett a tavaly decemberi Pixibox, szerintem sokkal nyerőbb összeállítás volt.

A mostaniról a videót itt tudjátok megnézni:


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

6 megjegyzés:

Unknown írta...

Szerintem az illatmintákat ne számold bele, mint írtad rendelés mellé ingyen megkaphatod és bizonyos drogériákban kérésre is. A CC mintát (miniterméknek kicsi a 3 ml) szintén neked adják nagyobb referenciapatikákban. A tusi 1000Ft volt akciósan valamelyik termék mellé olvastam a neten, tehát ha 1000-ért hozzád vágják akkor a pixibox csapata se teljes áron jutott hozzá.
Ráncfeltöltő szérummal nem tudom mit kezd a sok tizenéves, aki ezt megvette, talán neki adták az anyjuknak. :-)
Én 1 Ft-ot nem adtam volna a dobozért, ahogy az előzőért se, de azt sajnos megvettem.
Nagyon felejtős doboz lett ez is... .

Mia írta...

En korabban mar 5 pixiboxot megfendeltem. De sajnos nekem vhogy mindig olyan sminktermek, vagy lakk kerult a dobozomba, hogy nem tudtam hasznalni. A kremek mindig jok voltak. A Nuxe miatt en biztosan megfendeltem volna, ha tudom, hogy a dobozba biztosan belekerul, mivel mar honapok ota szeretnek venni olajat, de Debrecenben sehol nem kaphato Nuxe termek.

Ingrid írta...

Én is nagyon hiányolom a sminkterméket. Összességében tetszik ez a doboz csak ennek az újításnak nem örülök. Én elsősorban a Nuxe és az Ahava miatt rendeltem meg és persze Clanises csomagot kaptam. Ráadásul olyan 2 termékkel ami nem passzol a bőrtípusomhoz. Legalább a fix márkákat megmondhatnák ami minden dobozban megtalálható majd.

Anett írta...

9vikk9: igazad van, a parfüm és krém minták nem bírnak valami nagy értékkel. Azt nem tudtam hogy a tusi mostanában volt ilyen nagy akcióban, igazából a gyógyszertári termékek akcióit nem is igazán figyelem. Nyilván gondoltam hogy nem ilyen beszerzési értéken kerültek be a dobozba, hiszen a beauty boxok nem jótékonysági alapon működnek, természetes hogy kell lennie rajta nyereségnek különben ... én sem csinálnék olyan üzletet amin nincs nyereségem. Én csak azt mondtam hogy nekem mint végfogyasztónak a termékek összértéke alapján nézve megérte ugyan, de ettől még nem tetszik jobban a doboz tartalma.

Anett írta...

Mia: én is a Nuxe miatt rendeltem meg, ezért is van hiányérzetem. Annyira biztosra vettem hogy ők minden dobozba benne lesznek az olajjal persze, mert az a legismertebb termékük, gondoltam az jól meghozza majd az emberek Nuxe iránti kedvét... hát nem így lett. Ha tudom, valószínűleg én sem rendelem meg. Egyébként meg az Ahava-nak is vannak sokkal érdekesebb termékei a kézkrémnél... Tényleg legalább ha az "állandó" márkákat tudnánk sokkal jobb lenne.

Anett írta...

Ingrid: én is Nuxe-re vágytam, de ahogy néztem nem sokak dobozába került az, főleg az olaj..... Én Ahava kézkrémet kaptam de Clarins-nek jobban örültem volna, főleg hogy kézkrémet nem is igazán használok, nekem olyan nem túl érdekfeszítő termékkategória a kézkrém.

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger