2013. augusztus 20., kedd

Júliusi elfogytak!

Megint sikerült pár tubus/tégely/stb. aljára néznem J múlt hónapban azért nem volt ilyen poszt mert össz-vissz csak a nedves törlőkendő készletem fogyott el, gondoltam inkább összevonom a következő adaggal.

Szóval a nedves törlőkendő…ezt a Lidlben vettem azt  hiszem, igazából semleges vele a viszonyom, annyira nem rossz de legalább jó sok van benne J a feladatát ellátta rendesen (lehullott szemfesték feltakarítása a szemem alól hogy ne nézzek ki úgy mint egy hippi) csak azért nem vásároltam újra mert a Rossmann hamarabb útba esett

Fantasztikus kis lemosómnak is fájó búcsút intettem, ez a Bioderma H2O sensibio lemosó tényleg fantasztikus, örülök hogy a Pixibox-nak köszönhetően végre kipróbálhattam. Szerepelt már havikedvencekben is, csak szemfesték lemosásra használtam, mert sajnáltam elpazarolni az arcomra. Már most hiányzik…de van otthon annyi szemfesték lemosó hogy előbb azokat kellene elhasználnom, aztán meglátjuk.


A másik nagy szívfájdalmam hogy elfogyott a Balea önbarnítóstestápolóm és még nagyobb szívás hogy mikor direkt ezért bementem a DM-be …NEM VOLT. Az egész üzletben egy nyamvadt önbarnítós testápoló volt, az Alverdéé, így kénytelen voltam megvenni azt. Nem elég hogy drágább is volt (1400 Ft) de ráadásul ismeretlen is számomra, így nagyon húztam a szám, de végül elhoztam. Megbántam. De ezt a fajta Balea-t kivonták a forgalomból vagy mi van? Nem élhetek nélküle, ne csinálják ezt velem, kb ez az egyetlen termék amit kb 3 éve folyamatosan újraveszek. Brühh…



A Nivea Firming testápolóját még a sajtótájékoztatón kaptam, akkoriban még hűvösebb volt az idő és jobban illeszkedett is a bőröm állapotához, ugyanis kicsit sűrű az állaga. Emiatt inkább a hűvösebb időszakra tudom elképzelni, nyáron jobb valami lazább krémmel kenegetni magunkat szerintem. Amúgy jól hidratál meg minden, hogy mennyire ’firming’ azt nem tudom, sosem használok centit testápolózás után J de a bőröm tényleg simább lett tőle.



A L’Oreal samponját már jóóó pár hónapja használom, hihetetlen hogy csak most fogyott el! Meglátszik hogy szuper az állaga, géles, de nem folyik, így nem lehet elpocsékolni a lefolyóban. Ráadásul tényleg egy pici adag is elég volt belőle az én viszonylag hosszú hajamra. Szilikonmentes volt a kicsike, utódjának az Alverde koffeines samponját választottam, hát…három használat után nem akarom leírni, de… majd kialakul…

 Ezt a Cien tusfürdőt szintén a Lidlben (vagy Aldiban??) vásároltam, nem igazán szeretem az ilyen saját márkás tusfürdőket de néha engedek a kíváncsiságomnak és kipróbálok egyet. Így történt ezzel is, megszaglásztam és nagyon tetszett az illata, 300 Ft körül volt így megvettem. Sajnos ez is a hígabb kategóriába tartozik így egyáltalán nem gazdaságos még az ára ellenére sem, szerintem 3 hét alatt simán elfürödtem, míg egy töményebb, sűrűbb tusfürdő akár két hónapig is kitart. Az illata viszont tényleg csodás és csak közepesen szárít, azért ez is valami!
 Megtaláltam a sminkes dobozkám alján ezt a használhatatlanná száradt fekete Essence zselés tust, azt hiszem ideje megszabadulnom tőle. Látjátok milyen kevés maradt az alján, azt hiszem ez mindent elmond róla, hogy mennyire szerettem! Szuper kis tus volt, csak ajánlani tudom, mert ár - érték arányban szerintem verhetetlen!

Mivel nekiálltam a sminkes készletem selejtezésének, ezért az augusztusi elfogytak posztban sokkal több sminkcucc kap majd helyet :)



Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Ha ennyire bejött a Bioderma sminklemosó esetleg tehetnél egy próbát az pénztárca kímélő Eveline Micelláris lemosójával.VAn is róla egy tesztem itt:

http://bizsumania.blogspot.hu/2013/05/teszt-eveline-hydra-expert-micellaris.html

Nekem is megvan ez a Balea önbarnítós testápoló és nálam is bekerült a nyári kedvencek közé, bár újra nem venném. (mondjuk ahogy olvasom nem is nagyon tudnám :D

djkaty írta...

Sasjnos most nincs a webáruházban ez a kakaós sampon, pedig fenem rá a fogam... Most TBS chocomania tusfürdővel vigastalódom majd :-)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger