2013. augusztus 26., hétfő

A klasszikus kis piros - NOTD

Szerintem a piros körömlakk olyan mint az a bizonyos kis fekete ruha, klasszikus és mindig divatban van. Egyszerű de figyelemfelkeltő szín, igazi nőies darab. Nagyon szeretem a szép piros lakkokat és boldog voltam amikor a júniusi Pixiboxban is egy ilyen darab kacsintott vissza rám, főleg mert egy igen különleges darabról van szó.
Ez a darab pedig nem más mint a Clinique érzékeny bőrűeknek kifejlesztett körömlakkja, a 07-es red red red árnyalatban. Hálát adok az égnek hogy semmire nem vagyok allergiás FŐLEG NEM A KÖRÖMLAKKRA, semmi problémám ha egy pici a körömágyamra kerül. Ha mégis így lenne én nem is tudom mit csinálnék....ja de, örülnék hogy végre valaki kifejlesztett egy érzékeny bőrűeknek szánt lakkot. Mert ugye van már tusfürdő meg testápoló meg mindenféle krémek, de körömlakk...most már az is van szerencsére. Itt jegyezném meg hogy parfümből is jó lenne ha valaki beújítana egy ilyen találmányt. (bár lehet hogy van csak én nem hallottam még róla)

Szóval, azt nem tudtam tesztelni hogy érzékeny bőrrel is viselhető-e, de rövidke körmökkel szerintem jól mutat ez a klasszikus árnyalat. Hogy mégse legyen olyan egyszerű a dolog, egy kevéske glitteres lakkal dobtam fel.
 A lakk 9 ml-es kiszerelésben kapható, internetes áruházakat böngészve kb. 4300 Ft-os áron. Elég borsos, de ha érzékeny lenne a bőröm akkor tuti ilyen lakkot kérnék minden szüli - meg névnapra és karácsonyra is, mert körömlakk függőként egyszerűen nem tudnék lemondani ezekről a cuki színes üvegcsékről. Aki pedig nem függő, annak egy jól megválasztott szín is sokáig hű társa lehet, mert 9 ml nem egész szép mennyiség.
 Az ecsete a számomra legkedveltebb, kissé lapos és lekerekített. Könnyű vele dolgozni, szépen teríti a lakkot, mondjuk az állaga is szuper hozzá. Se nem híg se nem sűrű, az a pont jó kategória. Ha egy rétegben viszem fel akkor olyan málna piros lesz, picit átlátszanak a körömvégek így kell belőle a két réteg. Második réteggel éri el a fini meggypiros árnyalatot, amiben én egy pici kékes fényt is vélek felfedezni. Tartóssága átlagos, nálam 3 napot bírt ki mint általában minden más lakk.

Nektek érzékeny bőrötök van? Ha igen, a körömlakkot sem bírja? Ha nem, mit tennétek ha nem lakkozhatnátok? Mennyit áldoznátok egy lakkra ami érzékeny bőrrel is használható?


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

3 megjegyzés:

Unknown írta...

szép :)

PAncsi írta...

Nagyon szép szín! :-)
A bőröm érzékeny, de szerencsére a körömlakkokkal nincs problémám (pedig vannak kínai lakkjaim is - bár tény, hogy mostanában nem igazán érintkezik a körmömmel közvetlenül)
A 4.300 Ft-ot sokallom érte, bár valószínűleg átértékelném a véleményem, ha nem tudnám felkenni az olcsóbb lakkokat ...

Thimmyke írta...

Nagyon kis cuki mani lett! :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger