2012. november 23., péntek

Artemis Skin Architects nappali arckrém - vélemény

Ez az arckrém a szeptemberi Douglas box-ban volt (poszt róla ITT) mivel szerepelt már havi kedvences posztban is így gondoltam írok róla kicsit részletesebben.
A csomagolása nagyon igényes mind a papír dobozka mind pedig a termék tekintetében, a dobozon belül volt egy papíros tájékoztató is a krémről, összetevő listával és használati leírással.

A honlapon ez a leírás volt hozzá:
"A regeneráló nappali krém az igényes bőrnek  mindent megad, amire szüksége van ahhoz, hogy a napot optimálisan kezdje: intenzív ápolást, hidratálást és ellazulást, amely gyengéden kisimítja a mimikai ráncokat a bőrfelszínen. Hatására az apróbb ráncok csökkennek. Megvédi a bőrt a nedvességvesztéstől, a belső és külső stressztől. Normál és vegyes bőrre egyaránt alkalmazható, hipoallergén, parabénmentes termék. "

Véleményem szerint....
  • A csomagolása nagyon igényes mind a papír doboz mind pedig maga a tubus, öröm kézbe venni, tetszetős.
  •  Az illata nagyon kellemes, kissé vaníliás ami használatát követően is érezhető egy rövid ideig,
  • Az állaga lágy, krémes nagyon könnyű, könnyű beledolgozni a bőrbe, tényleg elég néhány körkörös mozdulat és már el is oszlattuk rendesen,
  • Ebből következik hogy könnyen felszívódik,
  • Kellemes viselni, nem ragad, nem lesz fényes tőle az arcom, nem képez "bevonatot" a bőrön és lehet rá nyugodtan sminkelni,
  • Szuperül hidratál, a száraz részeket is jól eltünteti ugyanakkor a normál részek sem fénylenek tőle,
  • Ezt a 25 ml-t már két hónapja használom és szerintem még egy hónapig biztosan elég maradt a tubusban, tehát nagyon gazdaságos is. A lent látható mennyiség elég az egész arcomra és a nyakamra is.
  • Szép, egyenletes bőrfelszínt eredményez amit szerintem azzal ér el hogy nedvességgel tölti meg az arcbőrt. Nem vettem észre hogy csökkentek volna tőle a ráncaim, inkább csak hidratál és feltölt nedvességgel ez a krém.

Nektek melyik a kedvenc arckrémetek?

1 megjegyzés:

PAncsi írta...

Nálam most az egyszerű gyógyszertári hidratáló a favorit.
Nincs benne semmi extra, némi vitamin, de a bőröm imádja - nem fénylik utána a bőröm, hipp-hopp beszívja mindet és pihe-puha lesz.

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger