2011. december 18., vasárnap

Körmös cuccok érkeztek hozzám!

December elején annyira szerencsés voltam hogy Virág nyereményjátékán egy szuper körmös csomagot nyertem :) - innen is köszi Virág! Volt még benne egy cuki karácsonyi csomagolású bonbon és egy kis üdvözlet is  :)
A csomag csupa olyan dolgot tartalmazott amire szükségem volt (úgy beszélek már mint egy függő.....). Így végre kipróbálhatom a saját készítésű csillámosítást és színes kövecskék is fel fognak tűnni a NOTD bejegyzésekben. Ez a csillám tökéletes lesz karácsonyi körmökhöz, már tettem is vele egy próbát és szerintem jövő héten ilyen manikűrt fogok készíteni mert itthon a "zsűri" is azt mondta rá hogy igazi karácsonyi hangulata van :)
Neeem, nem ez az új divat hogy egy festett a többi natúr :) csak muszáj voltam gyorsan kipróbálni. Szerintetek bevállalhatom így a karácsonyi hétre hétköznapra is minden körmömre ezt a díszítést? Már így is sokat vártam vele úgyhogy nem biztos hogy le tudok róla mondani :)

ui: péntek reggel a postán kezdtem, remélem a küldemények épségben megérkeznek a nyerteseimhez :)

4 megjegyzés:

Nóra írta...

simán bevállalhatod,nagyon szép :) gratu! :)

Thündérke írta...

nagyon szép , annyira Karácsonyos *-*

Coco - Chanel írta...

Gyönyörű lett *.* *Chanel

Fleur írta...

használd élvezettel:) már aggódtam,hogy a posta elkeverte a csomagot:D nagyon ünnepi, jövő héten pedig...díszítésre fel!!!

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger