2022. október 21., péntek

Készülődjünk az ünnepekre - Image Skincare kozmetikumokkal!

 

Sziasztok! Ezúttal egy ajánlót hoztam Nektek, ugyanis elég erősen közeledik az év legszebb időszaka, a karácsony, legalábbis én nagyon szeretem. Már jóval az ünnepek előtt elkezdek ötleteket gyűjteni ajándékokról - akár magamnak is, vagy az előtte lévő szülinapokra - és sorra veszem a szebbnél-szebb ajándékcsomagokat. Mindig az lebeg a szemem előtt, hogy hasznos és jó minőségű legyen amit kinézek, az ünnephez méltóan lehet különlegesebb is. Elvarázsolnak a szép ajándékcsomagok, és úgy vettem észre, nem vagyok ezzel egyedül, mivel évről-évre egyre jobb összeállításokkal találkozom. Kedvenceim még mindig az arcápolók, ez egy olyan téma, amivel minden nőnek foglalkoznia kell, ezen belül kiemelt helyet foglal el az arctisztítás és a fényvédelem. Ebben a bejegyzésben mutatok néhány ünnepi ajándékcsomagot az Image Skincare márkától, ami tökéletes ajándék lehet a karácsonyfa alá, vagy akár meglepheted vele magad is az ünnepekre készülődvén.


Az ajándékcsomagok

Az én kedvenceim mindig azok szoktak lenni, amik egy exkluzív kozmetikai táskába vannak csomagolva, vagy éppen egy szépséges papírdobozba, mert ez is ad egy kis pluszt az összeállításnak, és a későbbiekben lehet másra is használni, akár jól jön utazáshoz, tároláshoz is. Természetesen a külcsín mellett a belbecs fontosabb, az alábbi újdonságok között mindenki megtalálhatja a bőrtípusának és igényeinek megfelelő összeállítást.


Radiance power trio


Add meg arcbőrödnek mindazt, amire szüksége van, hogy ragyoghasson az ünnepekre! Az ünnepi ajándékcsomagban található Ormedic Balancing Facial Cleanser visszaadja a bőr puhaságát és egyensúlyát, az Iluma Intense Brightening Serum természetes fehérítőkkel segíti a sötét foltok megjelenésének korrigálását, ezzel előidézve a ragyogó bőrt. Végül aPrevention+ Daily Matte Moisturizer SPF 30, ez a mindennapi használatra szánt mattító hatású hidratáló széles spektrumú fényvédelmet biztosít a Nap káros UVA és UVB sugarai ellen.



Az ajándékcsomagban a termékek az alábbi kiszerelésben találhatóak meg:
  • Ormedic Balancing Facial Cleanser 177 ml
  • Iluma Intense Brightening Serum 27 ml
  • Prevention+ Daily Matte Moisturizer SPF 30 91 g

Hidrating and nourishing trio


Ugye, mennyire csodálatos érzés a hidratált és a megfelelő tápanyagokkal ellátott arcbőr simítása? A Vital C Hydrating Facial Cleanser kíméletesen szabadítja meg a bőrt a sminktől, aszennyeződéstől, és közben feltölti esszenciális napi vitaminokkal és antioxidánsokkal. A VitalC Hydrating Anti-Aging Serum, a legnépszerűbb IMAGE termék segít minimalizálni a finomabb és mélyebb ráncok megjelenését. A Prevention + Daily Ultimate Protection Moisturizer nem ül meg a bőrön, könnyen felszívódik, mintha ott sem lenne, és mégis a legerősebb szintű védelmet nyújtja a Nap káros UVA és UVB sugarai ellen.




Az ajándékcsomagban a termékek az alábbi kiszerelésben találhatóak meg:
  • Vital C Hydrating Facial Cleanser 177 ml
  • Vital C Hydrating Anti-Aging Serum 50 ml
  • Prevention + Daily Ultimate Protection Moisturizer SPF50 91 g

Hydrating self-care trio


Vond irányításod alá az arcbőrödről való gondoskodást is! Az I Mask Hydrating Hydrogel SheetMask hidratálással nyugtatja a száraz, lemerült bőrt, a Vital C Hydrating Anti-Aging Serumpedig antioxidáns védelmet nyújt a napi környezeti stresszel szemben. Az Ormedic BalancingLip Enhancement Complex azonnal feltölti és hidratálja az ajkakat, hogy azok természetesenteltek legyenek.




Az ajándékcsomagban a termékek az alábbi kiszerelésben találhatóak meg:
  • I Mask Hydrating Hydrogel Sheet Mask-Single 17 g
  • Ormedic Balancing Lip Enhancement Complex 7 g
  • Vital C Hydrating Anti-Aging Serum-Sample 7,4 ml

Doctor-developed duo


Az orvosok által kifejlesztett IMAGE MD termékeket tartalmazó ajándékcsomag az ünnepekrevaló készülődés időszakában megviselt bőrt ismét rugalmassá és feszessé varázsolja. Az ImageMD Restoring Youth Serum hatóanyagai az exkluzív fejlett szállító rendszerével (ADT) a bőrmélyebb rétegeibe is eljutnak, az Image MD Restoring Facial Cleanser pedig hatékonyanfiatalítja a bőrmegjelenését.



Az ajándékcsomagban a termékek az alábbi kiszerelésben találhatóak meg: 
  • Image MD Restoring Youth Serum 30 ml
  • Image MD Restoring Facial Cleanser 118 ml

Youthful skin set


A fiatalos arcbőr titka az Image SkincareYOUTHFUL SKIN SET ünnepi ajándékcsomagban rejlik.Az Iluma Intense Brightening Exfoliating Cleanser növényi eredetű őssejtekkel és növényi fehérítő összetevőkkel segít elhalványítani a foltokat és elszíneződéseket. A Vital C HydratingRepair Crème esszenciális A-és C-vitaminnal gondoskodik a fakó, száraz bőr táplálásáról. A természetes kivonatokat tartalmazó fehérítő komplex, az Iluma Intense Facial Illuminator támogatja a ragyogó, egészséges bőrképet.



Az ajándékcsomagban a termékek az alábbi kiszerelésben találhatóak meg:
  • Iluma Intense Brightening Exfoliating Cleanser 113 g
  • Vital C Hydrating Repair Crème 57 g
  • Iluma Intense Facial Illuminator 30 ml


Neked melyik tetszik leginkább?
Anett

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger