2020. augusztus 27., csütörtök

Smink és teszt - Revolution Pro New neutral paletta (+VIDEÓ)

 

A nagyobb fajta paletták iránti lelkesedésem töretlen, szeretem, hogy sok lehetőség rejlik bennük, a nappali sminken át a buli sminkig bármit össze lehet dobni velük. Mármint egy nagyon jól kitalált és összerakott palettával, máshogy nem megy, ha nincsenek satírozó színek, hiányoznak a mély vagy épp fényes/matt árnyalatok, akkor máris szűkül a kör.... legalábbis számomra, én ugyanis azt szeretem, ha egy paletta összetett! Most is egy ilyen palettáról hoztam nektek részletes beszámolót, katt ha érdekel!



Ez a paletta nem más, mint a Revolution Pro New neutral szépséges palettája, amelyben megtalálható minden olyan árnyalat, ami egy komplett szemsminkhez kell! 



17 darab szemfesték található benne, plusz egy krémes szemhéjalap, szóval praktikus kis darabról beszélünk. Az alap egyébként egész jó fajta, jól tartja magát a nap folyamán, és szépen kiemeli a színeket is, még az egész csillámosakat is meg tudja tartani, bár azok alá szerintem egy biztosabb bázist kell építeni! Az állaga keményebb, de a kéz melegétől szépen olvad és könnyű eldolgozni a szemhéjon.



A festékek állaga vegyes, a matt árnyalatok kissé keményebbek és porolnak is rendesen, cserébe viszont a pigmentáltsággal nincsen probléma egyiknél sem. Van közte egész halvány bőrszínű is, és világosbarna, így a satírozás, az élek eldolgozása is megoldható ezzel a palettával. A fényes árnyalatok is nagyon pigmentáltak, állagukat tekintve szinte krémesek és ezek kevésbé is szóródnak sminkelés közben. Jól építhetőek, szépen satírozhatóak, és jól együtt tudnak működni a szemhéjalappal is. Csodásak ezek az árnyalatok egyébként, nekem olyan igazi őszies palettának tűnik ez az összeállítás. De nem feledkezhetek meg a két igazán különleges festékről sem, amik igazából ilyen préselt pigmentnek mondhatók, szinte tömör csillámosak, csodásan ragyognak a szemhéjon, de ezeknél különösen oda kell figyelni az alapozásra.

Készítettem színmintákat is:

neutral - glitzed - delight - glamour - majestic - zoned

calm - jazz it up - karma - party - golden - for real!

based - hidden - shadow - rumour - magic - whisper


Készítettem már vele sminket is a Youtube csatornámra, azt itt tudjátok megnézni:



A bejegyzésben bemutatott palettát a Notino webáruháztól kaptam tesztelésre!



1 megjegyzés:

Korom Anikó írta...

nagyon szép paletta

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger