2020. augusztus 17., hétfő

Maradjon még a nyár - elő a trópusi/dzsungel mintákkal!

 

Sziasztok! Ugyan lassan itt a nyár vége, de én még nem szeretném elengedni az idei nyarat! Sőt! Szerintem még nem késő beszerezni pár igazán nyárias ruhadarabot sem, főleg ha a trópusi vagy dzsungel mintát választjuk, hiszen úgy vettem észre hogy ez már a sokadik szezon amiben a fénykorát éli ez a stílus! Most a Beauty In The Box webáruház kínálatából válogattam igazán feltűnő darabokat!


Ez az irányzat is több típusból áll, vannak az egészen hivalkodó, nagyon színes, leginkább karibi hangulatra hajazó ruhadarabok, amik láttán egyből valami menő riviérán érezhetjük magunkat. És vannak egészen szolid, már majdnem monokróm darabok is, a kettő között pedig szinte végtelen a variációk tárháza. Mutatok ilyet is és olyat is, de akkor kezdjük is!


Egy visszafogottabb, hétköznapi viseletre is alkalmas cuki levél mintás ruhát hoztam elsőnek, talán ez az a stílus amit azok is be tudnak fogadni, akik amúgy nem kedvelik a nagyon mintás, nagyon színes ruhákat. Ezen a közkedvelt Monsterra növény levele adja a mintát, ami sötét alapra került, még sötétebb zöld színnel, tökéletes dzsungel fílinget közvetítve így. Ezzel az anyaggal és mintával több más szabású ruhát is találtok az oldalon, a földig érőtől kezdve a lenge kis ruháig!

Ezt a ruhát itt találod: KATT IDE


A következő ruha is hasonló vonalon mozog, de már egyel feltűnőbb kivitelben, ez ugyanis világosabb árnyalatokból áll, de még ugyan úgy zöld, és hozza a nyári érzést.

Ezt a ruhát itt találod: KATT IDE


Egy kicsit a karibi vonal felé kanyarodunk, de még a sötétebb vonalon maradva, örök klasszikus nyáron a fekete alapon feltűnő, vibráló színekben pompázó virágok, és kaméleon! Hát nem szuper cuki ez a párosítás!?

Ezt a ruhát itt találod: KATT IDE


Térjünk rá a világosabb ruhadarabokra! Én személy szerint jobban kedvelem ezeket a világosabb darabokat, mert ezektől sokkal jobb kedvem lesz, bár tény, hogy nem annyira kihasználhatóak mint a sötétebb darabok. Bár a hűvösebb idő beköszöntével egy vagány farmerkabáttal, fehér sportcipővel kombinálva akár még a vénasszonyok nyarán is velünk maradhat!

Ezt a ruhát itt találod: KATT IDE


Bármelyik mintát is válaszd, az lesz a nyerő amiben magabiztosan érzed magad, és bátran viseled, legyen még nyár vagy éppen már ősz. Ha így túl soknak érzed esetleg mindkét stílust, próbálkozz először kisebb területen viselni, vagyis ne rögtön egyberuhával kezdj, próbálj ki egy pólót, vagy akár egy táskát ezzel a feltűnő mintával! 

Nektek bejön ez a stílus?

Anett


* a bejegyzés a Beauty in the Box webáruházzal együttműködésben készült

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger