2018. február 5., hétfő

Valenti napi ajándékötletek nőknek és férfiaknak (+NYEREMÉNYJÁTÉK)


Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nálunk csak visszafogottan van jelen a Valentin nap. Nem mondom hogy nem érdekel az egész, de azt se hogy lufiárban úszik ilyenkor a nappalink, általában egy-egy aprósággal szoktuk meglepni egymást, amiről tudjuk hogy a párunk szereti, és nem ilyenkor állitunk be valami nagy újdonsággal.



Szerencsére manapság elég sok minden elérhető a "szerelem jegyében", nem kell feltétlenül leragadni a férfiaknak a virág-bonbon párosnál - bár tény, hogy ez az egyik kedvenc párosom. Nagyon népszerűek a gyönyörű illatgyertyák, amik amellett persze hogy illatosak még csodás diszként is használhatók és persze egy romantikus esténél is jó szolgálatot tesznek. A Notino kinálatában egyébként számos ehhez hasonló szépség közül lehet válogatni a hölgyeknek összeállitott listából, legyen az akár egy unikornis ecsetkészlet vagy épp egy finom parfüm. Persze azt se felejtsük el hogy akár saját magunkat is megajándékozhatjuk ilyenkor (is), hiszen egy kis extra kényeztetés mindenkinek jár!


Hogy a férfiakról se feledkezzünk meg ime egy lista az uraknak összeállitott termékekből, itt is van miből válogatni ha valaki nagyon tanácstalan lenne mivel is lephetné meg kedvesét. Ha épp kifogyóban van a kedvenc parfümje akkor szerencsénk van, jöhet az utánpótlás, de akár egy "home wellness" naphoz is beszerezhetünk kellékeket, amiket aztán akár együtt is élvezhetünk. De maradhatunk a klasszikusoknál is, borotválkozni/szakállt ápolni minden férfi szokott, ehhez is beszerezhetünk kényeztető termékeket.

Sőt, akinek van kedve játszani és a szerencse mellé szegődik, az vegyen részt abban a nyereményjátékban amiben Magyarország legvonzóbb illatát keresik, ugyanis a fődij nem más mint egy 366000 Ft értékű kozmetikai csomag amely személyre szabott és egész évben kitart! A nyereményjátékra a következő linken tudtok regisztrálni: https://www.notino.hu/verseny/

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger