2016. március 31., csütörtök

Lazulás LUSH módra | Teszt



Még a múlt hónap folyamán próbáltam két - számomra új - terméket a Lush-tól és mindenképp akartam róluk irni a blogon, ugyanis az egyiket imádtam, mig a másikat...hát annyira nem. Ha kiváncsiak vagytok melyik másik akkor olvassatok tovább!


Két terméket vásároltam tőlük legutóbbi látogatásomkor, az egyik egy "hagyományos" fürdőbomba, a másik viszont egy kis fürdőolajbogyó, egészen pontosan egy szilárd fürdőolaj. Bevallom én ilyenről még nem hallottam ezelőtt, igy adtam neki egy esélyt. Kezdjük is akkor vele.

Razzle Dazzle szilárd fürdőolaj


Ez a kis olajos golyócska épp egy picivel nagyobb mint a hüvelykujjam, szóval nem egy fürdőgolyó méretre kell számitani ha ezt keresed az üzletben. Tapintásra is már érezni hogy csúszós, nem az a poros mint a "nagytestvére" és ha ránéz az ember fényes felületet lát. Egyszóval nem lehet összetéveszteni :) Ez a pink darab már az üzletben levett a lábamról az illatával én ugyanis málnának érzem egyértelműen. Azt igéri a termék hogy a sheavaj, a kakaóvaj illetve a kókusz- és jojobaolaj tökéletesen puhává és hidratálttá teszik a bőrt. 

Nos, nem volt rossz fürdőélmény, egynek elmegy, de nem is nyűgözött úgy le különösképpen, és nem is mondanám extrán hidratáltnak tőle a bőröm. Az illata épphogy érződött mikor feloldódott a kádban és a bőrömön nem is maradt meg. Összességében én inkább maradok a "hagyományos" fürdőgolyóknál.

A webshopban ITT érhető el.


The Experimenter fürdőbomba


Úgy vonzott oda a polchoz ez a szines "kődarab" mint a mágnes, tény hogy akkor ez volt a legszemkápráztatóbb darab a fürdőbombák közt. Az illata valami varázslatos, extrán tömény, igazi Lush illat - értitek. Igazi relaxációs élményt nyújtott, a szinvilág és az illatorgia teljesen elvarázsoltak. Azt igéri a termék hogy először a mély, összetett vetiver jegyek megkavarják az érzékeid, majd a krémes vanília és a tonka hatására minden egyensúlyba kerül. És igaza van! 

Ellazultam tőle, kikapcsolt és emellett energiával töltött fel az illata, a bőröm is szerette, finom puha és illatos lett tőle.

A webshopban ITT érhető el.



Ti próbáltátok már valamelyiket? Hogy tetszett?


1 megjegyzés:

Turcsek Gabriella írta...

Én most rendeltem meg a Razzle Dazzle fürdőolajat, (meg még jó sok mást is) hát kíváncsi leszek nekem mennyire válik be. :D

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger