2015. június 24., szerda

Kardashian beauty | Újabb ikonikus paletta a láthatáron?

Jó rég volt már a blogon paletta teszt, pedig rá kellett jönnöm az utóbbi időben hogy ha nekiállok sminkelni akkor a gyorsaság kedvéért mindig valami palettához nyúlok. Ráadásul olyanhoz ami kompakt, van benne szemfesték, pirositó és highlighter is. Nagyban megkönnyiti és gyorsabbá teszi az amúgy is gyors minkjeimet. Most is egy ilyen kis kompakt palettáról lesz szó!
Amikor valamelyik sztár ad ki saját márkát, főleg szépségápolás terén, azért én oda szoktam rá figyelni. Várható volt hogy a Kardashian lányok is előjönnek valamivel majd, bár én parfümre előbb tippeltem volna (lehet hogy van is nekik?). Hm..utána néztem Krémmánián és igen, vannak illataik is, méghozzá magasabb árfekvésben mint ahogy megszokhattuk a sztár illatoktól. Lehet egyszer kipróbálom azt is. De most vissza a palettához. 

A Kardashian lányokhoz én a csillogást társítom ezért gondoltam hogy a paletta valahogy "csillogni" fog és reméltem nem csak a szemhéjpúderek szinében. Első ránézésre egy vagány kígyóbőr mintás kis fém kompaktnak tűnt a csomagolás, de sajnos ez bizony műanyag és abból sem a legexkluzívabb. A méretét tekintve picike, simán elfér a tenyeremben, picit nagyobbra számítottam egyébként.

A fémes felirat meglepően jól mutat rajta, és a kigyóbőr minta is tetszik, viszont a domború hatást csak a festésnek köszönheti ugyanis teljesen sima a felülete. Mondjuk egy szép bársony kivitelben is el tudtam volna képzelni ezt az egészet. Méretét tekintve egész kicsike, a tenyeremben simán elfér, igy elég neszesszer kompatibilis lehet. Már csak azért is mert van benne egy tükör is, ami a paletta tetejét teljesen betakarja, igy egész jól használható is. Szerencsére ami nincs benne az az applikátor, teljesen felesleges lett volna belezsúfolni és csak helyet vett volna el a festékek elől.
Ha kinyitom a palettát akkor a szemfestékek sora fogad, egészen pontosan 8 darab csodás természetes szín. Az szerintem a képen is jól látszik hogy a felső sor matt, az alsó sor pedig fényes festékeket tartalmaz. 

Nos, a matt szinek szoktak lenni a buktatói az ilyen palettáknak, sajnos részben itt is ez a helyzet mert a legvilágosabb - nyilván highlighter - elég gyérül teljesit, a mellette levő finom babarózsaszin már egy kicsit jobb, kicsit épithető is. A másik két szin viszont fantasztikus! A barna tökéletes satirozó árnyalat, a mellette lévő bordós lilás pedig csodásan kiegésziti ezt. Mindkettőt a mélyitővonalban szoktam használni és csodásan mutatnak bármilyen szín mellett (nem csak ebből a palettából).

Az alsó sorban lévő 4 fényes árnyalat mindegyike szuperpigmentált, és csodás árnyalat, leginkább az arany az ami különleges benne. Én ilyen fényes, fólia szerű arannyal még nem találkoztam sehol! Szépséges a bordós árnyalat szintén, felkenve a matt teljes mása, csak ez ugye fényes kivitel.

Használatot tekintve, szemhéjalap kell alájuk, mondjuk nekem olajos a szemhéjam igy ez nálam tényleg alap dolog :) de próbáltam már őket krémes szemfestékre is, úgy is tartósak. A legvilágosabb és a legsötétebb árnyalat nagyon porol és hullik is rendesen az ecsetről, ezért a sötétbarnát például nedvesen jobb felvinni.
Az alsó kis kihúzható tartóban kaptak helyet a pirositók és a highlighter. Nem rossz megoldás, helytakarékos, bár kicsit olyan kislányos ez a megoldás nekem. A két szélső pirositó minőségét tekintve egyforma, nem csillámosak, nem porolnak viszont extra pigmentáltak ezért tényleg nagyon kell velük vigyázni. A középső highlighter kicsit porol ráadásul ez tényleg brutál  pigmentált, ráadásul nem az a hagyományos kiemelő szin. Ez ugyanis arany fényű, nem tudom emlékeztek-e, régen volt az Essence-nek a Mystic lemon nevű szemhéjpúdere, na ez az csak szorozva ötvennel.
Kénytelen voltam egy vakus képet is betenni mert nálunk lassan két hete ősz van és nulla napfény. De legalább látszik hogy csillámok nincsenek benne.
Próbáltam a szinmintákat is különböző fényviszonyoknál fényképezni, de lehetetlen, reggeltől estig kb ugyan az a szürke fény van, komolyan kezdek lassan depis lenni tőle.




Összességében, ha az ember túlteszi magát azon hogy műanyag boritású - vagy utána olvas és nem lepődik meg - akkor egy nagyon jól használható kis kompaktról van szó. A pirositók közül az egyik lehetne inkább bronzositó, de a kiemelő különlegessége miatt ez akár meg is bocsátható. Bár hozzáteszem, ilyen highlightert azért elég óvatosan kell használni, viszont nyáron a tengerparton vagy a buliban mehet bátrabban is. Ezt a palettát az Iparfümériánál tudjátok megvásárolni, és van belőle egy sötétebb színeket tartalmazó változat is. Illetve a Kardashian beauty más egyéb termékei is megtalálhatók náluk.



A smink velük készült:




Nektek hogy tetszik ez a paletta? Tudtátok hogy a lányoknak már sminkjeik is vannak?

3 megjegyzés:

Ildi írta...

Tényleg gáz a gagyi csomagolás, nagyon aláadták.
Igazából és őszintén, én a nevük miatt nem venném meg. Valamiért a sztárdolgokat sosem vettem, és ezt a klánt meg leginkább nem szeretném támogatni. Nincs különösebb okom ezt mondani, de olyan durva ellenérzésem van az egész családdal kapcsolatban. Pokol tűzén fogok elégni.

dorahollyday írta...

Csak építő kritika , a szemhéjalapot ,,j'' betűvel írják . :)

Anett írta...

Ildi: ne aggódj, én sem kifejezetten rajongok értük :)

dorahollyday: uhh...köszi, két helyen is el volt irva :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger