2015. június 9., kedd

MommyMia Box | Az első baba-mama meglepetés doboz! (+VIDEÓ)

Végre itthon is megjelent egy üde színfolt a meglepetésdobozok piacán, méghozzá egy babákat és mamákat megcélzó, cuki kis dobozka, a MommyMia box. Meglepetés doboz rajongóként alig vártam hogy a kezemben legyen, róla lesz most szó!
 De mi is az a MommyMia?
Én Instagram-on találtam rájuk és nagyon meglepődtem hogy kis hazánkban ilyen szuper, tematikus meglepetés doboz létezik. Akkor láttam csak hogy indulófélben van és megkönnyebbültem hogy nem maradtam le az elsőről. Gyorsan fel is mentem a honlapra és regisztráltam a hírlevélre (ITT) majd vártam mikor jön az első dobozka. Ez tehát egy olyan meglepetés doboz amit babáknak és mamáknak való termékekkel töltenek meg, vagyis egy tematikus meglepetés doboz. Azért mondom hogy tematikus, mert kezdetben voltak ugye a szépségdobozok (beauty box) ezek eléggé elterjedtek elég sok országban és már nálunk is. De végre megjelent egy tematikus dobozka is - a MommyMia - ami egy kiválasztott célközönségnek készül, a kisgyermekes anyukáknak. Ez az első kiadás most a 2 évesnél kisebb gyermekeseknek készült egyébként.

A MommyMia-t egyébként Kata alapította és Diával együtt menedzselik immár, és a dobozon kívül egy remek baba-mama közösség összehozásán is ügyködnek, így még várhatóak közös programok és egyéb újdonságok is a számunka - érdemes tehát figyelni őket Facebook-on. De most akkor jöjjön az izgalmas rész, nézzük mit tartalmazott a dobozka!
 6 termék került bele, 3 a babának és 3 a mamának. Most itt nem fogok róluk hosszasan mesélni mert a videóban részletesen bemutatom őket, de annyit elmondanék hogy nagyon hasznos dolgok kerültek bele. Szofi kapott egy teljes kiszerelésű BioGaia cseppet, amit mi használtunk is már és nagyon jót tett a hasfájós időszakban. Ugyan nálunk ez már elmúlt de a bélflórára gyakorolt jótékony hatása bármely életszakaszban kedvező, igy most is bevetjük. Kapott továbbá egy cuki plüss elefántot, jajj hogy én mennyire imádom az elefántokat!!!! Valamint egy szappant direkt babáknak kifejlesztve, 

Én pedig - a mama, huh de fura ezt kimondani illetve leirni - kaptam cuki muffin díszítő papirokat, egy kis nyári olvasnivalót és egy bőrbarát golyós dezodort. Elég színesre sikeredett ez az összeállítás szerintem, van benne hasznos és szórakoztató dolog is mindkettőnknek.
 A babának:



 Nekem:






A videót pedig itt tudjátok megnézni:


Anyukák, Nektek hogy tetszik a doboz?

5 megjegyzés:

Eleni írta...

Nincsen gyerekem. De ez a doboz nekem is tetszik ^_^

Esszti írta...

Meg kell őrülni a kis elefántnak :) Jó, hogy végre gondolnak az anyukákra is, be is regisztráltam tüstént, nehogy lemradjak a következőről. :) (a BioGaia nálunk is elengedhetetlen kellék volt az első hónapokban)

Anett írta...

Azrail: ugye! Végül is a Biogaia-n kivül a többit a gyermektelenek is tudják hasznositani :)

Esszti: imádom azt a kis elefánit én is! Remélem a következő doboz is ilyen cuki lesz!

Kovacs katalin írta...

Szeretnek egy ilyen dobozt
Katyb@citromail.hu

Unknown írta...

Ènis szeretnèk egyet karácsonyra vagyok kiirva :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger