2014. október 5., vasárnap

Őszi smink a kedvenceimmel | FOTD

Ma a kedvenc őszi sminkem hoztam el, ami hétköznapra abszolút hordható és a napjaim többségében ezt is viseltem szeptemberben.
 Lényegében nem kell hozzá más mint egy jó paletta jól variálható színekkel, egy szépséges pirosító és egy natúr szájfény. Az a kedvencem ebben a sminkben hogy a szemfestés bár nem erőteljes és semmi hivalkodó elem nincs benne, mégis sokkal jobb mintha csak felkentem volna egy barnát és kész. Felső szemhéjamra barna árnyalat került, alsó szemhéjra viszont egy kékes szürke árnyalat, ami szerintem nagyon feldobja ezt az egyszerű sminket. Jövő héten szerintem kipróbálom zölddel is és bordóval! Azért szeretem a Sleek Oh so special palettáját mert jól variálható színeket tartalmaz de nem csak barnákat (az szerintem uncsi) és még a szemöldököm színezéséhez is van benne két árnyalat - perfect!


 Szempillaspirálnak a Maybelline The colossal volume spirálját használom - gyakorlatilag mióta megvan - régen ez volt a kedvencem és most is nagyon szeretem! Bár azóta próbáltam már nála jobbat, de drogériás viszonylatban még nem akadt párja nálam! Általában két rétegben viszem fel a szemem külső részén, nagyon szépen íveli a pillákat, középen viszont csak egy rétegben, különben a szemüvegem bánná azt :)
 Az arcomra az Oriflame Giordani Gold barnítógyöngyei kerültek, amik nagyon-nagyon-nagyon cukik! Most mit csináljak imádom nézegetni az ilyen édes dolgokat! Emellett szuperül használható is, könnyen felveszi az ecset a festéket. Egy kisebb fejű pirosító ecsettel viszem fel az arcomra, ahol általában nagyjából mindig egyforma színt produkál, néha kicsit több benne a rózsaszínes fény - de én ezt egyáltalán nem bánom!
A számra egy Avon szájfény került - sajnos még mindig nem találtam a környezetemben Avon tanácsadónőt, így az Iparfümériától rendeltem ezt a Luxe szájfényt Proper pink árnyalatban. Egész pontosan krémes ajakfény a megnevezése és tényleg nagyon krémes, kellemes viselet az ajkakon. Egy nude rózsaszínes árnyalatot választottam - szokásomhoz híven maradok a visszafogott ajkaknál. 
 Felhasznált termékek:

  • Sleek Oh so special paletta
  • Rimmel true match korrektor
  • Oriflame Giordani Gold bronzosító gyöngyök -Natural radiance
  • Avon Luxe krémes ajakfény - Proper pink
  • Essence higlight powder - Flower power
  • Maybelline The colossal wolume - black


Nálatok hogy néz ki a tökéletes őszi smink?

Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

5 megjegyzés:

PAncsi írta...

De jó, hogy ismét van smink, régen úgy szerettem a heti sminkes bejegyzéseket! :)
Az Oh-So-Special palettát én is szeretem, főleg a nyár végén használtam sokat, mostanában inkább a Vintage Romance burgundi színei kerülnek elő, illetve a Garden of Eden mályvás színei

Megaera írta...

Nagyon szép ez a bronzos smink, és igazán jól is áll neked :)

Csipkelány írta...

Wow, gyönyörű szép :) A pirosító is valami eszméletlen jól áll :)

Anett írta...

Köszi lányok, örülök hogy tetszik nektek :)

djkaty írta...

Jaj, de hiányoztak már a sminkjeid! Az a paletta pedig nálam is nagy kedvenc :-)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger