2014. október 30., csütörtök

Glamour napok 2014 ősz | vélemény

Régen amennyire vártam a Glamour napokat, most szinte egyáltalán nem. Azt már jó előre tudtam hogy magamnak nem akarok semmi ruhát vásárolni, ki sem bírtam volna azt a tülekedést az üzletekben. De idén a beauty vonal sem ragadott magával igazán.
Maybelline Color tattoo - Pink gold 2199 Ft helyett 1100 Ft
L'Oreal Lumi magique korrektor 3199 Ft helyett 1600 Ft

Általános tapasztalatom hogy egyesek még most is megőrülnek a 20%-os akció láttán/hallatán és képesek eltaposni bárkit és bármit. Két kézzel kellett védenem magam helyenként mert ádáz küzdelmek folytak a fiatalok körében (bár néhány velem egykorúnál is) a "ki tud rövidebb idő alatt több mindent összeszedni" című játékban. Volt mikor vállfa állt az oldalamba és volt hogy táskával vágtak hátba, a második ilyennél lett elegem és otthagytam a H&M-et. Igazából csak egy átmeneti kabátot akartam volna, ahhoz amúgy sem kell próbafülke - gondoltam megúszom ép bőrrel...de feladtam.

Péntek reggel munka előtt gyorsan beugrottam a DM-be, 20 perc alatt meg is voltam szerencsére. Sminkek közül mint mondtam nem voltam "rámozdulva" most semmire, igazából már rég vágytam a Maybelline Color Tattoo-k közül a rózsaszínre, ez egy olyan joker árnyalat - a barna mellett - ami szerintem nagyon jól kihasználható, így beruháztam rá. Illetve fogytán a korrektorom, annak pótlását is most terveztem, bár nem ezt akartam megvenni, hanem egy Astor darabot amit a neten néztem ki, de persze arra nem volt érvényes a kupon.

Ezeken kívül csak egy hajfestéket vettem anyukámnak, egy tusfürdőt magamnak, mert imádom ennek a Fa tusinak az illatát és az itthoniaktól amik vannak már rosszul vagyok - kicsit érzékeny vagyok az illatokra, hehe :) és egy intim törlőkendőt vettem még  mivel sokszor kénytelen vagyok máshol is elmenni mosdóba így jól jön, valamint ehhez kapcsolódóan egy intim mosakodó gélt is vettem - úgy voltam vele hogy most ezt a kicsi extra gondoskodást, odafigyelést meg kell tennem, bár nem hiszek annyira ezen termékek hatékonyságában, de most belefér.
Szerencsére a babaruháknál nem volt tolongás, bár a C&A-ban kicsit meglepődtem hogy szinte babaruha sem volt, szerintem tuti elpakolták. Szóval kb semmit nem tudtam megvenni abból amit előre kinéztünk. A H&M-ben viszont voltak jó dolgok, ott is beszereztünk pár alapdarabot. Mivel ismerősök/család közt nincs sehol kisbaba már nagyon rég (vagy még nincs) így nem igazán fogunk "örökölni" semmit, mindent be kell szereznünk, ha így folytatjuk szép apránként meglesz a szükséges felszerelés :) A ruhákról most nem készítettem külön képet, akit érdekel az nézze meg a videó második felét, ott bemutatom őket:


Nálatok hogy teltek a Glamour napok?


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

1 megjegyzés:

PAncsi írta...

Ó de cukik a babaruhák! :)
Teljesen egyetértek, nem értem miért kell mindenkinek megőrülni 20% kedvezmény miatt... A Pink Gold CT szuper, biztosan szeretni fogod!

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger