2014. október 7., kedd

Szeptemberi kedvencek!

Újabb hónap pipa! Pörögnek a napok és egyre közeledik AZ A BIZONYOS...kezdek félni kicsit tőle, de addig is inkább koncentráljunk a vidító dolgokra, amilyenek például a kedvenc termékeim!
 Ebben a hónapban két sminkterméket, 1-1 haj és testápolási terméket, illetve két parfümöt válogattam be a kedvencek közé. Rajtuk kívül persze a "szokásosakat" is ide lehet érteni mert a Sleek Oh so special palettáját még mindig rengeteget használom, és régi/új kedvencem a Maybelline The colossal volume spirálja is.

Tony&guy hővédő hajsimító spray
Ezer éves már ez a flakon de szerencsére még van benne jócskán! Mióta levágattam a haja azóta többet szoktam beszárítani ilyen félig egyenes fazonra, és ehhez jól jön a hővédő. Ez a legfinomabb illatú hajkence amit valaha próbáltam, komolyan függő vagyok tőle, remélem az új változatának is ilyen fincsi illata van!
Alverde testvaj - Aloe vera és mangóvaj
A 25 éves évfordulójára az Alverde egy cuki testvaj csomagot állított össze, annak az egyik tagja ez a tégely is. Mikor megszaglásztam a három különböző illatot egyértelműen ez lett a befutó nálam és ezt kezdtük el használni. Végül is hárman használjuk :) ugyanis lefekvés előtt babás programként a párom kenegeti vele a pocimat és nagyon imádom! Viszonylag hamar beszívódik, bár most egyáltalán nem érdekel az sem ha nem, nagyon jól hidratál, elegendő minden másnap használni de mi azért a "játék kedvéért" sűrűbben szoktuk. Ez egyébként egy vegán termék, nincs benne tartósítószer és ásványi olaj sem.
Oriflame bronzosító gyöngyök - Natural radiance
Ahogy a nevében is benne van ez egy természetes hatást keltő ragyogó pirosító, ami világosbarna, pink és halvány rózsaszín gömbökből áll. Jajj annyira szépséges, nagyon jó ránézni is. Már a kedvenc őszi sminkemben láthattátok hogy mutat rajtam, de azért leírom, tökéletes! Egy picit ugyan porol de nem zavar, elnézem neki, viszont könnyű vele dolgozni jól felveszi az ecset is.
Artdeco lip lacquer - 45
Nem egy új keletű dolog a készletemben ez a folyékony rúzs, de csak ilyenkor ősszel használom mert gyönyörű mély lilás/mályvás színe van. Mindemellett hidratálja az ajkakat ami nálam mindig jól jön. Állagát tekintve könnyed, inkább szájfényes jellegű ezért kicsit ragad is, de miután beszívódott egy része az ajkak bőrébe utána már nem zavaró a dolog.
Thierry Mugler - Angel
Ez ugyan csak egy minta (sajnos...) de imádom, még így papírfecnisen is. Nagyon különleges, figyelemfelkeltő illat, nem az a tipikus angyali dolog. Valószínűleg nekem pont ezért tetszik, úgy tud nőies lenni hogy mellette van benne valami kihívó, megfejthetetlen dolog.
Escada - Desire me
Ez a legfinomabb ősz-illat amit valaha éreztem! Beleszagolok az üvegcsébe és a tömény, édes, fűszeres, meleg ősz járja át az orrom, sőt az egész testem és még a lelkem is! Ha választhatnék most egy parfümöt tuti biztosan ez lenne az amit szeretnék viszont látni a polcomon! Sajnos ez is csak mintában van meg, viszont van belőle még egy szerencsére, így még pár alkalommal biztosan fürödhetek a melegségében!

Nálatok mik voltak a szeptemberi kedvencek?

Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger