2014. április 14., hétfő

Márciusi kedvencek!

Megkésve bár...de itt vannak a márciusi kedvenceim!
Az elmúlt hónap azt kell hogy mondjam hogy a rózsaszín és pink jegyében telt. Ezt kentem az arcomra, a számra és még a szememre is, sőt még a kedvenc parfümöm színe is rózsaszín - azt hiszem ez a tavasz rovására írható! :)
Catrice liquid metal szemhéjfesték
Már mutattam sminkben és írtam is hogy mennyire imádom hogy fényes és fémes és krémes...és ragozhatnám még. Nagyon sokat használom még mindig és egy igazi alapdarab lett a sminkes felszerelésemben. Azt hiszem hogy ez a tökéletes "tavasz szín" számomra már ami a szemhéjpúdereket illeti.
Nina Ricci - Madmoiselle Nina
Ezt a cuki miniparfümöt Csipkelánytól "szereztem" még a blogtalálkozón és azóta gyakorlatilag minden másnap ez van rajtam. Csak azért nem minden nap mert akkor hamar elfogyna :( Neki nem tetszett ez az illat azért akart megválni tőle nekem viszont nagyon bejön, kicsit erősebb, pikáns virág illatnak érzem, rendkívül nőies és nagyon tartós.
Douglas absolute lips - Mira
Ez még egy Douglas-os meglepi dobozkában volt régen, itt írtam is már róla. Tényleg soha nem gondoltam volna hogy majd egyszer ez a szájfény lesz az amit szinte egész hónapon át nyúzok. Talán azért használtam ennyit mert nagyon univerzális darab, rohanós reggeleken önmagában tettem fel, míg ha jobban ráértem tettem alá rúzst is.
Golden Rose jolly jewels - 103
Mikor leemeltem a polcról már akkor tudtam hogy imádni fogom ezt a lakkot! Itt láthatjátok manikűrben is. Olyan tökéletes keveréke a rózsaszín és arany glittereknek hogy egy rosegold masszát alkot ami már önmagában is szemet gyönyörködtető, de egy kis fedőlakkal meg maga a csoda :)
Ecsetek ebay-ről
Nagy rajongója vagyok az ebay-es ecseteknek, mert mindamellett hogy piszok olcsók (kb 250 Ft volt darabja ezeknek azt hiszem) még egész jó minőséget is kapunk. Nyilván sosem lesz egy Sigma, de ezt nem is várom el tőle, csak hogy tegye a dolgát rendesen, jól lehessen használni és némileg azért nézzen is ki valahogy. Nos ezek minden tekintetben megfelelnek nekem, a kis hegyest az alsó szempillasorhoz használom por állagú termékekhez, a lapos fejűt pedig krémes pirosítóhoz.
NYX Rouge blush - Glow
Mivel már van hozzá való ecsetem így könnyebb a használata és egyből kedvet is kaptam hozzá! Nem volt nekem "kényelmes" ujjal belenyulkálni na...mit szépítsem, de így hogy van hozzá ez a cuki kis ecsetkém (ami a képen van, a pirosító mellett) már nincs akadály! A legfinomabb krémes pirosítóm ez a darab, könnyen eldolgozható és természetes színt ad az arcnak.

Nálatok volt valami "új" visszatérő a hónapban?

Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

5 megjegyzés:

Queen of my mistakes írta...

Jajj, az a Catrice szemhéjfesték nagyon beleférkőzött a fejembe, még szerencse hogy most költekeztem ki magam, így biztos nem rohanok azonnal megvenni az 50000. teszt után ami meggyőzött! :D

Unknown írta...

Szerintem nekem is ugyanez a kis hegyes ecsetem érkezett meg pár napja eBayről. Én korrektor eldolgozásához a szem alatt, illetve én is a szempillasornál használom.
Nagyon elégedett vagyok vele, de amíg nem tudtam mire számíthatok nem mertem többet rendelni mert attól féltem gagyi lesz... A kamu Sigma ecsetkészleten is gondolkodom, de gyanús hogy inkább egyesével szerzem be azt ami kell :)

Dóri RFB írta...

A NYX pirosítóiról annyi jót olvasni, hogy mostmár muszáj egyet beszerezni nekem is. :) A GR lakk baromi jól néz ki, a miniparfüm meg halálosan cuki!

Anett írta...

Mea: ezzel én is így vagyok, kellene belőle még a lila is, de beérem ezzel az egyel is egyelőre. Szerencsére a Glamour napokon is tudtam magam tartani ehhez :)

B Nixon: igen én is úgy gondoltam hogy jobb ha egyelőre csak 2-t rendelek, hátha nagyon gagyik, de nem. Sőt azóta már megérkezett egy hihetetlenül olcsó kis ecsetkészlet is hozzám az ebay-ről és azok is tök jók. Én kamu Real Techniques ecsetekre pályázok :)

Dóri: tényleg a NYX krémesei a legjobbak szerintem, próbáld ki egyszer :)

dyna írta...

én nem vagyok jóba a saját nyx pirosítómmal, túlzottan ragacsosnak érzem, natúr bőrön pláne az egész a telefonomon köt ki. púdert meg nem szeretek rátenni, meg olykor csupa pofira is kenném, de úgy abszolút viselhetetlen. :/
bár most rátaláltam a tökéletes krémpirire, bourjois (csak persze itthon nem kapható :/ )

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger