2014. április 29., kedd

Az első DM kedvencek box! + VIDEÓ!

Eljött ez az idő is, nálunk is van már DM dekor doboz. Végre még valami ami után már nem kell sóvárognunk külföldi oldalakon - már akit érdekel egyáltalán ez a beauty box téma.
 Mivel engem igen, nagyon is, így boldog voltam hogy a regisztráció idejében gépközelben tudtam lenni és 5 perc alatt sikerült is regisztrálnom. Utána már csak várni kellett, hogy bekerültem-e az első 500-ba, ugyanis csak az első 500 regisztráló kapott lehetőséget a vásárlásra - az általa kiválasztott DM üzletben. Aztán otthon este átnéztem a Facebook eseményeket és rendkívül jól szórakoztam a sok "ki mit értett és mi alatt" kommenten, ugyanis sokaknak nem volt világos hogy ezt bizony vásárolni "kell" és nem ajándék. 2990 Ft volt amúgy. Na mindegy, azért kíváncsi lennék hány doboz maradt az üzletekben...
 Én egy pici DM-be kértem a dobozom, én voltam az egyetlen a "dobozlistán" és az eladó hölgyek egyből tudták miért jöttem, mikor mondtam nekik hogy a kedvences dobozért jöttem és ide nekem de izibe. Teljesen felcsillant a szemük és az egyik hölgy halkan megjegyezte hogy ők bizony nem tudják hogy ez mi meg hogy és hogy mi lehet benne ezért felvilágosítottam őket hogy is volt ez az egész és mivel láttam rajtuk hogy majd megvesznek hogy láthassák belülről ezért ki is nyitottuk ott helyben az üzletben! Nagyon tetszett nekik és sajnálkoztak hogy ők mint dolgozók erről miért nem tudtak. A dobozra egyébként semmilyen kupon, kedvezmény nem volt érvényes, de pontokat kaptam érte és mint fentebb már írtam 2990 Ft-ba került.
 A doboz 5 teljes kiszerelésű, drogériás terméket tartalmazott amik közt legnagyobb sajnálatomra egy darab smink termék sem szerepelt. Pedig azért szerintem biztos akad a DM háza táján egy-két smink újdonság is, mindegy, annak viszont örülök hogy ilyen háztartási dolgok meg egyebek nem kerültek bele. Nem tudom mit kezdtem volna egy doboz mosogatógép tablettával....
 A Scholl lábápolója volt a legdrágább a pakkban, nálam ez is viszi a prímet ugyanis már rég kinéztem magamnak de ezt az árat sokalltam érte. Aztán meg a vélemények a neten sem voltak valami biztatóak....a ködös mondatok közül néhol azért előbújt hogy bizony nem éri meg az árát. Most végre magam is kipróbálhatom, mindössze 3000 Ft-ért :) A zuhanyzás közbeni testápolót is fontolgattam már megvételre de annyira nem érdekelt a dolog és mindig volt más amire szívesebben költöttem 1300 Ft-ot (ezért van annyi körömlakkom például). Szóval ez is pipa, végre kipróbálhatom. Hajolajból nálam nincs olyan hogy elég, vettem egyet a G-napokon is és ebben a dobozban is volt egy, nagyon örültem neki. A fogkrém hasznos darab és jó minőségű is, így biztos szívesen használom majd, az Alverde tusfürdő viszont tuti sosem landolt volna a kosaramban, mű az illata is...majd meglátjuk.

Készítettem egy videót is a poszthoz, de sajnos semmi időm nem volt nappali fénynél videózni és előre láthatóan a négy napos hétvégén sem lesz. Most mondanám hogy de kár...de nem :) szóval akit érdekel a videós formátum az itt tudja megnézni:


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

Nektek hogy tetszik a DM szépségdoboza? Megvettétek?

2 megjegyzés:

Rami írta...

szerintem eddig ez az első beautybox, amiről bánom, hogy lemaradtam.

Anett írta...

Rami: sajnálom hogy lemaradtál róla, tényleg egész jól sikerült ez az összeállítás :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger