2014. április 15., kedd

Manikűrvadász! - 8. forduló

Jaj de megszenvedtem ezúttal az alkotással! Sajnos nem úgy sikerült a nyomdázásom ahogy szerettem volna ezért kénytelen voltam feljavítani a manikűrt!
 Ezúttal Judittól választottam méghozzá azt a manikűrt amelyben a kedvenc színét kellett használnia a márciusi körömkihívásban. Mivel én is nagyon kedvelem a lilát és az idei év színe is ez ugyebár, és mert már ezer éve nem volt lila a körmöm ezért előkaptam ezt az orgona színű lakkot. Ami a képeken kicsit kékes árnyalatot kapott, pedig élőben tiszta orgona. Szóval, a mintánál én matrica helyett nyomdát szerettem volna használni de olyan rosszul sikerült a nyomdázás - elcsúszott, hézagos lett - hogy nem szívesen hagytam volna ilyen rondán a körmeim. Ezért kénytelen voltam feldobni, így lett belőle skittlette manikűr. A mutatóujjamra sand lakk került a kisujjamra pedig egy kövecske.





Ti szeretitek a lila színt körömlakkokban?

Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

Nézzétek meg a többiek munkáját is:

21 megjegyzés:

Eleni írta...

Hű, ez nagyon tetszik! Nagyon jó, hogy a mutatóujjadon sand lakk van, a kisujjadon egy strassz, és a nyomda is jól néz ki,

Anna írta...

Aranyos! :)

mesy írta...

Nagyon szép lett! Gyönyörű ez a lakk!

Tóth-Somogyi Noémi írta...

Szép lett! :))

Panka írta...

nagyon szép lett:)

Zsófi írta...

Nagyon jó lett :)

Unknown írta...

Nagyon szép mani lett! :)

PAncsi írta...

Nagyon szép manikűr lett! A homoklakk nagyon jól feldobja :)

SzilviaA írta...

Jé nekem is megvan ez a lakk, de az enyém sokkal világosabb! O.O Hogy lehet ez?
Amúgy nagyon szép a manid :)))

Megaera írta...

Na ez aztán csodaszép lett! :)

Anett írta...

Köszi lányok :)

Szilvia A.: 3 rétegben van fönt és fényel szemben fotóztam. Sajnos a vakus képeken totál kék lett így maradtam inkább ezeknél.

Névtelen írta...

Annyira jól mutat! :)

Judit írta...

Hűha, ez igen! Először csak pislogtam, hogy ehhez vajon melyik manim adhatta az ihletet, de a lényeg, hogy nagyon szép lett. :)

zizitim írta...

szép ez a manikűr, csak nem igazán találom a kapcsolatot az eredetivel, így nem igazán látom a játékba illőnek. de ettől függetlenül tényleg tetszik!

AA-dmin írta...

Szuper lett - bárcsak nekem is lenne ehhez türelmem ;)

Anett írta...

zizitim: a kapcsolódó bejegyzés témája a kedvenc szín volt, mivel én is szeretem a lilát ezért választottam ezt. Ugyan olyan, de még hasonló lilám sincs szóval az alap lila árnyalata eltér. A minta pedig mint írtam a bejegyzésben nyomdának indult, ahol a két ujjamon lett volna - ahogyan Judit bejegyzésében is van - de annyia elcsúsztak a mintáim hogy így nem vállaltam be a manikűrt. Ugyanis én úgy szoktam lakkozni bármilyen poszthoz, hogy azt utána napokig viselem is. És általában este lakkozok és reggel fényképezek, így kénytelen voltam még aznap este kiegészíteni a homoklakkal. Hát ennyi, nem így akartam én sem de ez lett belőle, újat alkotni meg már nem volt időm.

Yvusss írta...

Nagyon szép lett! : )

Ilus írta...

Szerintem teljesen jól néz ki! :) Szépséges az alap lila, és bár kifejezetten nem rajongok eme színért, ez mégis valahogyan belopta magát a szívembe :)

zizitim írta...

remélem nem bántottalak meg a megjegyzésemmel, mert nem állt szándékomban. csak tényleg nem értettem a dolgot. de mint mondtam, ettől függetlenül tetszik a végeredmény! :)

IsaBella írta...

Nagyon szép lett! Én is szeretem a lila színt. :) Arra kérnélek, hogy legközelebb a választott manikűr képét is tedd közzé a bejegyzésedben, ne csak az oda vezető linket. :)

bree írta...

tetszik! : )

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger