2013. december 9., hétfő

Pixibox - december! + VIDEÓ

Eltelt újabb két hónap úgyhogy itt az újabb Pixibox, ezúttal karácsonyi kiadásban. Róla hoztam most képeket, néhány mondatot a tartalmáról és egy rövid bemutató videót!
 Nagyon jól sikerült ez az összeállítás szerintem, volt benne minden amire egy smink és szépségápolás imádó nő vágyhat: parfüm, sminkek, krémek, igazi újdonság és persze egy jó nagy adag meglepetés. Ezúttal sem ugyan azt kapta minden Pixibox vásárló, ugyanis a szokásos meglepetésen kívül ezúttal az Estée Lauder-től 3 különböző termék lapulhatott az egyes dobozokban (nálam szemhéjpúder paletta volt, ahogy a képeken is látszik, de lehetett nappali krémet vagy szemkörnyékápolót is találni a dobozban). Illetve az Artdeco folyékony rúzsa is különböző árnyalatokban került a dobozokba.
  A karácsonyi kiadásban az alábbi termékek kaptak helyet:
  • Bioderma Atoderm tápláló mosakodókrém (teljes kiszerelésű termék 200 ml)
  • Artdeco lip lacquer szájfény (teljes kiszerelésű termék) - 45-ös árnyalat
  • Estée Lauder szemhéjúder duó
  • Lady Gaga Fame parfüm (7ml)
  • Egyptian magic mindentudó ápoló krém
  • 10% kedvezménykupon Estée Lauder bőrápolási termékekre
  • 20% kedvezménykupon Lady Gaga - Fame parfümre
 Sajnos nem tudok mostanában természetes fényben videózni, hála a korai sötétedésnek és a reggeli rohanásnak, valamint most is bekapcsolva maradt a rádió - remélem nem túl zavaró. Nem ártott volna ha elrakom a háttérben lévő dobozt, amiben a fenyőfám van, de hát már csak pár hét és itt a karácsony, hamarosan szükségem lesz rá! :)

A videót pedig itt tudjátok megnézni:

Ha szeretnétek megrendelni a következő Pixibox-ot akkor kattintsatok az oldalukra és regisztráljatok, hogy időben értesülhessetek az újabb doboz érkezéséről: www.pixibox.hu


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

2 megjegyzés:

E73 bioarcapolas blog írta...

Szerintem eddig ez a legjobb kiadás a Pixibox-ok közül ami megjelent, kíváncsi vagyok az Egyptian Magic krémre :)

Anett írta...

Hát igen, bár a szülinapi doboz is nagyon jól sikerült! Az Egyptian magic krémről szerintem majd írok részletesen is, egyelőre még próbálgatom :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger