2013. december 30., hétfő

Az elmúlt hetek zsákmányai

Az elmúlt hetekben mikor éppen nem lakásfelszerelést vásároltam akkor önző módon magamra is gondoltam picit és vettem ezt-azt, a beauty dolgok fogyóban voltak, a többire nincs mentségem :)
 Elsőként aminek talán leginkább örültem az ez a fekete gyöngyös nyaklánc e-bayről, mert már majdnem lemondtam róla, több mint egy hónapot utazott hozzám. Nagyon egyszerű de látványos darab, már bánom hogy fehérben nem rendeltem meg. Az ára sem volt vészes, 700 Ft körül volt.
 Még november végén vettem egy nagyon-nagyon csillogós fülbevalót a C&A-ban, hogy majd a karácsonyi party-ra milyen jó lesz...ahapersze, természetesen végül nem ezt viseltem, de azért nagyon szeretem mert szintén nagyon egyszerű darab, viszont iszonyatosan szépen csillog. A cirkónia tulajdonképpen gyémánt utánzat, de ha ez ilyen gyönyörű, akkor milyen lehet az igazi gyémánt?
 Voltam a Westendben is egyik nap, mentségemre szóljon hogy könyvekért mentem és nem magamnak :) de megláttam egy számomra új ékszer üzletet, a Ninakoko-t. Nem tudom mikor nyílt, mert elég rég nem jártam a Westend közelében, szóval muszáj voltam bemenni. Mivel ekkor már régóta vártam az ebay-es nyakláncom így kénytelen voltam meglepni magam valamivel, egy nyakláncra és egy fülbevalóra esett a választásom. Nem mondanám annyira olcsónak már ha az ebay-hez viszonyítunk persze :) a nyaklánc 1990 Ft, a fülbevaló 1790 Ft volt.  De annyira szépen csillog mindkettő! Mondanom sem kell hogy végül őket viseltem karácsonykor!


 A beauty részlegen mindent csak pótlásra vettem (jó oké, a micellás víz még két hétig nem lett volna szükséges) mindről fogok majd írni picit részletesen, egyelőre annyit mondanék hogy a micellás víz egész jó, a többi elmegy, kellemes kis drogériás termékek.
Vettem a H&M-ben ilyen "érdekes" gyűrűket, aminek jó lenne ha valaki megírná mi a hivatalos neve mert fogalmam sincs és szeretnék rendelni még jó párat ebay-ről. Szóval ezek ilyen fent hordható gyűrűk...tudom ezt meg lehet oldani úgy is hogy két számmal kisebb méretű normál gyűrűt veszek, de mindegy :) Egyébként ebből a készletből csak 4 db picikét tudok így használni, tehát teljesen feleslegesen volt még benne a másik 15 db....
Végül a kb egyetlen szükséges darab az egy csinos kis hosszú szárú csizma volt. Sokat keresgéltem mert igazából nem vagyok kibékülve az ilyen egyenes szárúakkal, de ez legalább nem úgy áll a vádlimon mint a gumicsizma és nem is úgy mint egy gumikötés :) Bőrből van és legolcsóbban a Deichmann-ban találtam bőr csizmákat, így onnan választottam.

Ti megleptétek magatokat valamivel karácsonyra? Esetleg így karácsony utánra időzítettétek a vásárlást saját részre?


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

11 megjegyzés:

Unknown írta...

A fekete-arany nyaklánc nekem is megvan, nagyon szeretem olyan mutatós! Az egyetlen bajom csak vele, hogy a sok "lógástól" már többször vissza kellett ragasztanom mert sűrűn elengedi magát a ragasztás.
Arra majd figyelj, ne hogy te is így járj!

Unknown írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Unknown írta...

a Garnier micellás víz érdekelne :) lesz róla teszt?
beusmink.blogspot.hu

Anett írta...

B Nixon: köszi hogy szóltál, figyelni fogom mikor kezdi megadni magát! Már amúgy is kellett volna vennem pillanatragasztót, most meg már egyenesen muszáj lesz, biztos ami biztos.

Beu smile: persze, lesz róla majd teszt :)

Viszkok Fruzsi írta...

a H&M gyűrűkkel én is pont így vagyok :D nem tudom mi a magyar nevük, és csak legkisebbek jók rám :D de ez is több mint a semmi :P

Lora írta...

a csizmád gyönyörű, én is két hete csaptam le a tökéletes darabra. igaz én most laposat kerestem, magas van elég. :) a gyűrűk pedig midi gyűrűk, én így ismerem.

Anett írta...

Fruzsi: nálad láttam Instagramon egy ilyen szuper gyűrűt, azt majd megnézem a H&M-ben hátha van. Azt hiszem azt írtad onnan való, ilyen V alakú...


Lora: köszi :) tényleg ez a nevük, rá is kerestem ebay-en és van fent egy csomó jó darab :)

Kata írta...

A fekete gyöngysoros nyakláncot be tudnád linkelni, olyan régóta keresem de sosem találom meg:( Nagyon szép!:)

Anett írta...

Tatus: örülök hogy tetszik, én tőle vettem a nyakláncot:
http://www.ebay.com/itm/Hot-Selling-New-Fashion-Mixed-Style-Bib-Statement-Necklace-40-Style-for-Party-/200974370914?pt=AU_FashionJewellery&var=&hash=item2ecb018862

mrs__kovacs írta...

Az első nyaklánc a kedvencem :]

Njoythestyle írta...

Wow, nagyon bejön az Ebay nyakláncod, szuper választás és megérte várni rá :)
Karácsony után a leárazásokon szereztem be pár cuccot, idén először kértem hogy ne legyen ajándékozás hanem az ünnepek után verjem el az ajcsikra szánt pénzt magamra és igen erősen lehet, hogy jövőre is megtartjuk ezt a szokást :D
Pusza: Reni

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger