2013. augusztus 28., szerda

Smink az őszre hangolódva

Mivel nálunk gyakorlatilag két napja ősz van, esik és fúj, ezért gyorsan kihasználtam ezt a zord időjárást és az első adandó sminkes alkalommal egy kicsit ősziesebb szemfestést készítettem. Jajj, de hiányzott már!
 Igazából én télen-nyáron a fényes árnyalatokat kedvelem a szemfestékek terén, nekem könnyebb velük dolgozni és a végeredmény is sokkal jobban tetszik így. Az egész szemsmink alapját egy fényes-krémes szemceruza adja és erre került egy szépségesen fényes pezsgőszín.
 Ezt a pezsgőszínt egész a szemöldökömig felvittem, egyrészt hogy legyen ott egy kis kiemelőszín, másrészt pedig egy egységes alapot képezett a szürkének és a lilának amit a felső szemhéjon dolgoztam össze, illetve a lenti zöld színnek is ez volt az alapja.
 Először egy kevés szürke árnyalatot vittem fel a külső V-be és a mélyítővonalba, majd alaposan eldolgoztam. Erre került rá az élénk lila árnyalat, mely így egészen enyhén lett csak jelen a sminkben, pedig láthatjátok hogy a pan-ben még mennyire intenzív a színe. Ezt a lilát csak a külső V-be szántam, de mint a képeken is látszik sikerült a mélyítővonalig satírozni....fail, de ez van :) Az alsó szemhéjon egyszerűen csak átmentem egy zöld pigmenttel, és kifelé elsatíroztam egy pici szürkével. A felső szempillák tövét fekete por állagú festékkel emeltem ki, hogy ne nyomja el a színeket pl egy vastag fekete tusvonal, de azért mégis legyen ott valami. Az alsó vízvonalra fekete szemceruza került, majd egy kis szempillaspirál alul-felül és már kész is!



 Felhasznált termékek:

Ti is hiányoltátok már az őszi színeket?


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

6 megjegyzés:

Flóra írta...

Gyönyörű az a pigment! *.* Megkérdezhetem a nevét?

djkaty írta...

Nagyon széééép

Hajna írta...

Gyönyörű szemed van! Egy ilyen pezsgőszínű szemhéjpúdert is elfogadnék! :)

Unknown írta...

nagyon szép :)

Anett írta...

Köszi lányok!

mindless: egyszerűen Green volt a neve, ebay-ről rendeltem szóval nem eredeti Mac ezért nincs is neve igazából.

Elíz írta...

Szép :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger