2013. június 24., hétfő

Kiwi smink + Lora paletta teszt

Ez most ilyen kettő az egyben poszt lesz, mert már régóta szerettem volna megmutatni nektek ezt a Lora palettát mert fantasztikus, és készítettem vele egy sminket is.
 Imádom az ilyen élénk zöld sminkeket egyébként, csak nappalra kicsit soknak érzem, főleg most az ezer fokban, ezért általában otthon kísérletezem csak vele. Amint megláttam a palettában a zöldeket tudtam hogy alkotnom kell velük valamit. Szerencsére vannak a palettában természetesebb árnyalatok, barnák és lilásak is, így hétköznapokon is van azért mit használni belőle!
 A smink elkészítéséhez csak ezt a palettát használtam - lentebb vannak róla képek is. A legvilágosabb kiwi árnyalat került a mozgó szemhéjra, fölé egy rezesebb barna, a szemzugba és az alsó szemhéjra egy bézses árnyalat. Kiegészítettem egy zöld tusvonallal, amit a Manhattan eyeliner pen-jét használtam, róla ITT írtam már, nagy könnyen használható intenzív színű filces tus.


Gondolom a Lora márkát már senkinek nem kell bemutatni :) de ha mégis akkor itt egy fél mondat róla: piszok olcsó és ehhez mérten viszont nagyon is jó minőségű sminkcuccok. Kinézetre nem egy műalkotás az biztos de ami benne van, azt megirigyelhetné jó pár drogériás márka.
 Szuper pigmentált színeket tartalmaz a paletta, mint írtam az elején a zöldek egyből elvarázsoltak, de az alsó lilás árnyalat se semmi. Nagyon könnyű vele dolgozni, majdnemhogy krémes az állaga, picit ugyan potyog így nem árt vigyázni vele. Ha valaki olcsón keres jó színeket ne menjen el a Lora palettái mellett az tuti!


Ti szeretitek a Lora termékeit? Melyik a kedvencetek?


Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

11 megjegyzés:

Bellala írta...

Őőőő, ez nem Miss Rose, hanem Lora paletta :) Rajta van a felirat is :) Hasonlóm van, a pasztellszínű verzió, amiben rózsaszínek és lilák vannak többségében. Ár-érték arányban fantasztikusak ezek a termékek, sokszor jobbak, mint a drága társaik.

Névtelen írta...

Jajam, én is azt akartam mondani, hogy ezen Lora van, de sebaj néha még én is összekeverem, mert hasonló a kettő és nagyon jók! :)
Lora palettám még nincs, de szeretnék, Miss Rose-om viszont annál több, amiket imádok! :)

Rami írta...

Nagyon szép smink lett, mindig megcsodálom, amiket alkotsz:)

Anett írta...

Így ne írjak éjfél után posztot :) este javítom!

Gabica írta...

Gyönyörű sminket készítettél, tényleg nagyon nagyon jó lett! Annyira összhangban vannak a színek! :)

lakkmatt írta...

Aztamindenit ez csodás lett! Nem ismerem a Lora palettákat, de akarom! Hol lehet őket kapni, hol? Azon belül hol lehet őket kapni este fél tizenegykor, most??? :)))

mrs__kovacs írta...

Annyira jól áll a szemedhez, szerintem simán hordd hétköznapra is! :]

Pálosi Kitti írta...

nagyon szép lett ez a smink, egyszerűen imádom!

Anett írta...

Köszi lányok :)

ltgmesy írta...

Nekem is van Lora palettám és imádom!
Ahhoz képest h. milyen olcsó nagyon is jó :)

Ez a smink tényleg jól nagyon jól áll,tavaszi-nyári :)

Elíz írta...

Nagyon szép lett a smink! :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger