2013. április 1., hétfő

Ahol megtalálsz

Na azért ennyi helyen nem vagyok fent mint ezen a képen, de azért van néhány lehetőség ahol követni tudjátok a blogot, most ezeket szedtem össze :)
 Az elérhetőségeket belinkeltem könnyebb navigáció érdekében, a címükre kattintva egyből odataláltok az oldalamra. De szinte mindegyiket megtaláljátok a jobb oldalsávban is.
BLOGLOVIN(KATT)
Mivel hamarosan a búcsút intünk a Google reader-nek ezért a Bloglovin egyre fontosabb szerephez jut a blogok életében. Nem kell tőle félni, nagyon hasonlít a Reader-re, szépen össze tudjuk gyűjteni benne az olvasni kívánt blogokat és ez szépen meg is jeleníti a friss bejegyzéseket. Ha ellátogattok az oldalra jobb szélen látható a "Google Reader users:you can import all your blogs after you've signed up. Learn more." angol szöveg, ami annyit tesz hogy pár kattintással áthozhatjuk a Google Reader-ben gyűjtött blogjaink ide.
Szeretek Facebook-on kiírni ezt-azt, de azért leginkább itt is beauty témával találkozhattok nálam. Az aktuális posztok is mindig felkerülnek ide és mindenféle hírek és információk.
Nagyon szeretek videókat készíteni bár ez a történet még gyerekcipőben jár nálam. De azért már van fent 4 videóm, ha kedvet kaptál hozzá nézd meg őket. A közeljövőben várható még sok-sok ilyen tartalom :)
Nagyon szeretem az Instagram-ot, itt Beautycrumbs néven találtok meg és sok nem beauty téma is kerül fel képek formájában ugyebár :)
Ha látok egy szép képet, legyen az manikűr, smink vagy divat témakörébe tartozó kép, egyből "szívlelem". Nagyon cuki ez az oldal, jópofa hogy szíveket oszthatunk egy-egy képnek. Ha szeretitek az ilyen inspirációs gyűjteményeket akkor nézzétek meg miket rejt ez az oldal.

2 megjegyzés:

Aviana Rahl írta...

Nekem a bloglovin még nagyon fura, annak ellenére, hogy már én is aktív vagyok ott. Az instagramot imádom, szívem szerint mindent lefényképeznék és megosztanám a nagyvilággal :)

Anett írta...

Aviana: az instagrammal valahogy én is így vagyok :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger