2013. április 24., szerda

Astor Big&beautiful Boom szempillaspirál - teszt

A tökéletes dúsító spirál utáni kutatásomnak újabb spirál esett áldozatul :)
Astor szempillaspirálom még sosem volt, így nincs tapasztalatom melyik hogyan teljesít, de természetesen a nevét látva igen magas elvárásaim voltak vele kapcsolatban. Mikor megérkezett hozzám írták néhányan hogy nem vált be nekik...pedig igazából nem a spirállal van baj hanem a nevével, én a 'Delicate Glance' nevet adnám neki inkább :)
A hagyományos, nagy méretű kefe elegendő mennyiségű festéket vesz fel, nem lóg róla a végén csomóban a festék, nem kell lehúzogatni a felesleget a tubuson. Az illata kellemes, engem az orgonára emlékeztet. Vízálló, amit teljes mértékben meg tudok erősíteni, túlélte rajtam a zuhanyzást, és a szemfestéklemosó sem igazán hatotta meg. Én sima krémes lemosót használok, tehát nem kétfázisút, és bizony megküzdöttem vele mire lejött. Vagyis lemorzsolódott.
A végeredmény pedig itt látható a képeken, hétköznapi használatra ad egy kis pluszt a pilláknak, de az igazán látványos hatás elmarad. Talán színét tekintve is lehetne kicsit feketébb, hosszabbító hatása van leginkább, a dúsításban nem jeleskedik. Kellemes viselni, gyorsan szárad és nem is maszatolódik, nem potyog a pillákról, könnyed érzés.
Az árát kb 2000 Ft-ra tippelném, és ha valaki bombabiztos spirált keres akkor érdemes szétnézni az Astor háza táján, de ha Te is a tökéletes extra-giga dúsítást keresed mint én akkor van egy rossz hírem: tovább kell keresgélnünk!

Ti próbáltatok már szempillaspirált az Astortól? Melyiket ajánlanátok dúsításra?
Follow Szépség morzsák és egyéb gondolatok

5 megjegyzés:

Njoythestyle írta...

Play it big - a pink spiralja az Astornak, én nagyon szeretem :)

toppencs írta...

nekem ugyan ilyenem van csak piros a felirat, én IMÁDOM :)))

dyna írta...

én már írtam, h a sima big booom egy nagy kalap kaki, úgyhogy nem leptél meg (sajnos).

dúsítás nehéz eset, bár szerintem egy jó spirál (mint pl. a max factor falsh lashes is) dúsít is kellően (nah meg az új, a lila!)

Anett írta...

Köszi a tippeket lányok, csekkolom majd őket :) Egyébként most egy Estée Lauder spirált használok és az egész jó, remélem sosem fogy el :)

Elíz írta...

Én még nem próbáltam Astor spirált sose, de egyelőre nem is fogok szerintem :) egyrészt mert nem túl meggyőző szegény spirál, másrészt mert van egy csomóm :D

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger