2013. január 15., kedd

Új tavasz, új szortiment - Essence 2013

Ma elárasztották a blogokat az új Essence termékek és nem bírtam megállni hogy ne tegyek köztük egy sétát gondolatban. 
Rengeteg újdonság érkezik, mint például a BB krém - amire akár fogadtam volna is... A legnagyobb meglepetés talán a Beauty blenderre hasonlító alapozó szivacs, ami biztosan jó találmány, de egyelőre nem érzem úgy hogy szükségem lenne rá. Alapozót nagyon ritkán használok, BB krémet kézzel viszem fel. Ugyan a leírásában szerepel hogy akár pirosító felvitelére is alkalmas (krémes pirosító?) de ez esetben is maradok inkább az ujjacskámnál. Persze lesem majd róla a véleményeket, mert ha többeknek beválik akkor lehet kedvet kapok hozzá.

De mi alapján készült a lista?
Egyszerűen ezeknél ütött meg a WOW faktor, persze mint jó vásárló azért az üzletben majd minden újdonságot szépen, egyesével végigtapogatok, teszterekkel mázolok és szép íves fejbólintással köszönök a biztonsági őr bácsinak. A szemhéjpúderekkel úgy voltam hogy igazán színben nem fogtak meg és van sok más amit már rég kinéztem magamnak ilyen téren és még azokat sem szereztem be. Szerintem nem is fogom egy darabig, igyekszem picit jobban kihasználni a sminkcuccaim. Nem így a körömlakkok, ezen a téren már sokkal több dolog fogott meg és valószínűleg a tavaszi bevásárláskor is erről a területről kerül majd be sok minden a kosaramba.

Mi került a listára pontosan?
Igazság szerint az új Color&go lakkok közül egyetlen egyet sem vettem mert nem fogtak meg sem színben sem formában, a vélemények is vegyesek voltak róluk... Az újdonságok közül is csak egy, a Nude glam 07 mit claim fehéres árnyalat tetszik. Kíváncsi leszek a "perfect finish" részre, mert az egyetlen nude glam lakkom messze van a perfekttől, jobban hasonlít egy zebrára. 499 Ft-ért talán még megkockáztatom azért.
A különleges hatást nyújtó lakkokat is nagyon szeretem, a Special effect topper 16 cool breeze árnyalata talán picit hasonlítani fog a kivonásra kerülő pelyheskére, de van benne valami más, amit így képről megtippelni sem tudok. 599 Ft egy csodás fedőlakkért nem pénz, főleg ha valaki úgy imádja a csillogást mint én. A repedezős körömlakkok van akinek bejönnek (nekem) és sokakat inkább taszítanak, mindenesetre ezzel a 08 Crack me! peachy barackos árnyalattal lehet teszek egy próbát. Bár legutóbb csúnyán befürödtem egy Essence repedezős lakkal, részletek ITT, ennél a barackos árnyalatnál is úgy érzem nincs az az alapszín amin jól mutatna, de pont ezért érdekel, már alig várom hogy kísérletezzek vele! Szintén 599 Ft lesz ez is.
A nail art cuccokkal engem meg lehet venni így nem is kérdés hogy felkerült a listámra az arany színű decoration kit - 02 Amazing bling bling. Nagyon érdekel hogy az alsó részben lévő izé az mi is pontosan. Csak nem a velvet manikűrhöz szükséges pehely? 649 Ft nem tudom megéri-e érte, mert az ilyesmit mindig ebay-ről szerzem be, de majd meglátom.
Műszempillával egyszer próbálkoztam de a ragasztója borzalmas volt így feladtam a harcot. Most hogy lesz drogériában elérhető ragasztó is, így újra kezdem a próbálkozást. Első körben a frame for fame műszempilla ragasztót és egy soros pillát fogok kipróbálni, ez utóbbiból a 01 volume lashes tetszik a leginkább. 749 Ft és 849 Ft áron juthatunk majd a termékekhez.
Végül pedig egy barna szemceruza, amit már régen szeretnék de mindig feledésbe merült. Ez a stays no matter what waterproof eye pencil 02 stunning brown cerka úgy tűnik elég krémes lesz ahhoz, hogy ne kelljen a vízvonalam szétkarcolni vele. Amennyiben így lesz, ez a 499 Ft-os ár nem sok érte.

Mi az amiket hiányolok?
Még több még jobb minőségű ecseteket! Például egy kellően tömött alapozó ecsetet, jobb pirosító ecsetet, ferde tusecsetet, stb. Persze ez mind egyéni preferencia kérdése, de engem mondjuk jobban lázba hoz egy ecset mint egy szivacs. Több nyomdázó lakknak is örülnék, mert én még mindig nem tudok hagyományos lakkal nyomdázni :( ezért jó lenne mondjuk egy piros, bronz vagy kék nyomdázásra kitalált lakk. És ha már itt tartunk jó lenne még pár mintalemez is, mert amik vannak már nagyon uncsik.

Nektek mi az ami tetszik az új szortimentből? Van valami amit hiányoltok?

8 megjegyzés:

E73 bioarcapolas blog írta...


Én a decoration kit-et várom és pár fedőlakkot :)

Anett írta...

Erzsi: ezen nem lepődtem meg :)

Njoythestyle írta...

Naggggyon kíváncsi vagyok a beauty blenderre, az első között fogom beszerezni mert már nagyon fáj rá a fogam! DulceCandy-nél láttam hogy pár röpke tunkoló mozdulat után a szem alá felvitt korrektort úgy "olvasztotta bele" a bőrbe, mintha ott sem lett volna és egyenletes volt a fedése. Már ezzel engem megvettek :)
Pusza: Reni

phoenix írta...

Nyomdázáshoz egy tipp: próbáld a mágneses lakkokkal, még le is lesz árazva közülük pár, ha jól tudom :) Én még nem próbáltam őket erre a célra, de több blogon is olvastam, hogy jók hozzá nagyon.

Egyébként engem 2-3 lakk, ugyanez a fedőlakk és a fekete szemceruza és a tus érdekel leginkább, utóbbi kettő akkor, ha tényleg szupertartósak lesznek. A szemhéjpúderek közül tetszik a két paletta, de valószínűnek tartom, hogy a minőségük nem lesz valami jó. És 1000 Ft-t nem ér meg, főleg, hogy akkor már mind a kettőt megvenném, mert nem bírnék választani :D

Anett írta...

Reni: igen én is csak lestem ahogy a videóban pár mozdulattal eldolgozta a korrektort, tényleg hihetetlen! Szóval ha ez is ilyen jó lesz akkor lehet kipróbálom, mert amúgy ritkán használok korrektort is, így megvárom az első teszteket róla :)

phoenix: köszi a tippet! Van is itthon egy mágneses lakkom, ki is fogom próbálni! Mert annyira elszomorít hogy másoknak sikerül bármilyen lakkal én meg bénázok :(

Unknown írta...

a nyomdázó lakkokban teljesen egyet értünk én most vártam, hogy lesz egy új szín, hogy kivették az ezüstöt, de hát sajnos nem. A pirosnak én is örülnék, hiszen van kettő sablonján is szivecske. Új lemezek nyár elején szoktak a polcokra kerülni azt már én is nagyon várom. 4lemez kerül a polcokra 2-ről már láttam swatchot, de ezek nem hoztak lázba remélem a másik kettőt azért titkolják, mert ütősebb lesz:) Itt vannak: http://angelinaswelt.blogspot.hu/2013/01/vorschau-neue-stampingschablonen-von.html
Személy szerint jobban örültem volna annak is ha nem szűntetik meg a pelyhes lakkokat ( 2 végűben is volt) vagy akkor újak jönnek be és nem sima glitteres :S Vártam, hogy megújulnak a mini szájfény szettek, de maradtak pedig az ördög-angyal nekem jobban bejött :S Valamilyen pofás lábujj elválasztót sem dobtak még be (tudom, hogy volt egy lábas trendkiadásban, de az se jött be hozzánk) Nekem úgy ezek hiányoznak.

Anett írta...

Collie Jr: nincs már az ezüst? Jaj ne erről teljesen lemaradtam :( pedig pont úgy voltam vele hogy ha már nem jönnek új színek akkor az ezüstöt megveszem, mert még olyanom nincs. Az új lemezekről sem tudtam, köszi a linket! Bevallom, nekem sem igazán tetszik ez a kettő, talán egy-egy mintát fogadnék el mindkettőről, de a többi nem tetszik. Lehet hogy inkább rendelek egy Bundle Monster mintalemezt, azon olyan szuper minták vannak.

Unknown írta...

Bua me encanta el blog, adoro las sombras de ojos y estas que he visto por aqui me gustan muchisimo!!!Asique te sigo, si quieres sigueme tambien y nos leemos!!!
besitos!

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger