2013. január 14., hétfő

Fürdősütemények - Bomb Cosmetics

Édesség ami nem hizlal? Fürdősütemény!


Nagyon szeretem a szép és különleges dolgokat a fürdőszobában, amitől illatozhat az egész lakás. Nem mellesleg az újdonságokat is nagyon szeretem, valami újat kipróbálni mindig olyan izgalmas! A Bomb Cosmetics termékei két szempontból is újdonságnak számítanak nekem, először is nem ismerem még ezt a márkát, másodszor pedig sosem fürödtem még süteménnyel :)

Ahogy böngésztem a Bomb Cosmetics honlapját örömmel láttam hogy nem csak szappanokban merül ki a kínálatuk, hanem vannak többek között arcápolók, samponok sőt még illatgyertyák is. 

Jégkrém tusfürdők
Engem első körben a jégkrém tusfürdők ejtettek rabul, már maga a kivitelezés is nagyon megfogott, a jégkrémes vödörre hasonlító csomagolás máris édes érzetet kelt bennem. Sokféle illatban léteznek, sőt van közülük bőrradíros változat is, ha jól láttam mindre igaz hogy shea vajjal ápolják a bőrt. Bevallom nekem egyre fontosabb szempont hogy a tusfürdőm az hidratáljon is, mert annyira elszomorít a helyzet hogy a zuhany után egyből nyúlhatok hidratálóért. Így számomra ez a shea vajas ápolás különösen ígéretesen hangzik. A vaníliás illatút néztem ki magamnak elsőként:
Szappantorták
Borzasztóan jól néznek ki ezek a tortaszeletre hasonlító szappan szeletek! Annyira étvágygerjesztőek hogy komolyan mondom ha az illatuk is ilyen megnyerő akkor a társaságában komoly kísértést éreznék egy szelet torta iránt! Egy ilyen csokis szeletet is szívesen nézegetnék a fürdőszobapolcon:
Ha Ti is szeretnétek szétnézni a finomságok között akkor ajánlom a Bomb Cosmetics honlapját, ha pedig már esetleg próbáltatok valamit a termékek közül akkor osszátok meg velem a tapasztalatotokat a termékekkel kapcsolatban. Én pedig átmegyek a Krémmániára és elolvasom az eddigi véleményeket róluk :)

3 megjegyzés:

Nóra K. írta...

De jól hangzik minden, szívesen kipróbálnám ezeket. Isteni illatuk lehet :)

http://norasbeautylife.blogspot.hu/

Wadmacs írta...

Nekem van egy ajakápolóm tőlük, fügés-feketeribizlis, és imádom, a hatásával is elégedett vagyok, na de az illata, nyami :D

Anett írta...

Noras BeautyLife: igen, én is így vagyok ezzel :)

Wadmacs: köszi az infót, ezek szerint érdemes tennem egy próbát a termékeikkel :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger