2012. december 23., vasárnap

Christmas nail challenge - az összefoglalás

Ma véget ért ez a szuper kihívás, nagyon élveztem minden percét! Nem sikerült minden kört maximálisra teljesíteni de én végig jól szórakoztam, remélem Ti is élveztétek nézegetni a sok-sok manikűrt.
A részletes bejegyzést a manikűrökről az alábbi linkeken találjátok:
 
 Az én kedvencem az "Inspiráció" témában készült manikűr (felső sor jobb szélső), amin az Andrássy út égősorral díszített kopár fáit próbáltam megalkotni. Nagyon jó volt elkészíteni ezt a manikűrt annak ellenére hogy volt vele meló, de utána jó volt a körmeimre nézni, nekem átjött a téma hangulata :)
Párom kedvence az "Ünnepi édesség" témában készült szaloncukros alkotásom volt (alsó sor bal szélső). Amúgy is ez a kedvenc piros lakkja (természetesen rajtam, nem magán :D) és ehhez nagyon jó választásnak tartotta az arany csomagolású szaloncukrokat. Szerinte ez egy egyszerű, ötletes és csinos manikűr volt. Mondjuk szerintem is :)

 Tényleg nagyon élveztem ezt a kihívást, köszönöm Aggie-nak és Edinának hogy kitalálták és útjára indították ezt a "közös alkotói fórumot". És köszönöm minden résztvevőnek is hogy csatlakozott és minden alkalommal (vagy éppen csak alkalmanként) elkészített egy-egy szépséges manikűrt.

Nektek melyik tetszett a leginkább?

3 megjegyzés:

E73 bioarcapolas blog írta...


Nagyon szépek és ötletesek voltak a körömfestéseid és természetesen a többi lány is lenyűgözött :)

Anett írta...

Köszi Erzsi :)

Elíz írta...

Szuper volt az összes manid! :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger