2012. augusztus 31., péntek

A 6 kedvenc szemsminkem a nyáron - válogatás

Ez az utolsó válogatás az EOTD képekből készült, itt is nagyon nehéz volt hatot kiválasztani.
Nem meglepő módon kétféle variáció volt nálam a befutó a nyár folyamán: a nagyon színes és a nagyon natúr :) A legtöbbet a kék szín került elő, főleg mikor megvettem a Maybelline color tattoo-ját, a válogatásban szereplő bal alsó smink is vele készült. A kedvenc színpárosom is ehhez  kapcsolódik, az arany és a türkiz együtt szerintem nagyon jól mutatnak! Ezt láthatjátok a felső sor közepén, elég sokszor készítettem ezt a variációt.

Lilát meglepően kevésszer használtam, ez az egy amit kiválasztottam egy hétvégi smink volt, amelyet step-by-step formában is láthattatok. Naranccsal párosítottam az extra hatás kedvéért. Azért hétköznapra nem vállaltam be :)

A natúr smink vonalon két kedvencem van, két eltérő megvalósításban - ezeket a jobb oldalszélen találjátok. Fent egy abszolút natúr, pezsgőszín egy világos tussal míg lent egy kicsit füstösebb hatású.

Ha pedig gyorsan kellett valami látványosat alkotni akkor az alábbi technikát alkalmaztam: egy sötét alapra (általában fekete szemceruza eldolgozva) tettem fel sötétzöld szemhéjpúdert és kissé egybedolgoztam, füstösítettem. Plusz fekete ceruzával kihúztam a vízvonalat, spirál és kész is. Ezt a bal felső sor első képkockájában látjátok.

Nos, ennyi volt az én mini válogatásom a nyár kedvenceiből, holnap már szeptember. Aki kezdi az iskolát azoknak kitartást és jó tanulást kívánok (és azért kicsit irigykedem is). Akik pedig a munka világában tevékenykednek nekik szintén kitartást, nemsokára itt a karácsony! :)

6 megjegyzés:

n_norii. írta...

Húúúúú, folyik a nyálam, eszméletlenül bejövős az alsó sorban a 2. és a 3.! :D

Monic írta...

Mindegyik nagyon tetszik, de a best nálam a lila és a kék! Ha nyár, akkor legyen színes! :)

Illés Rebeka írta...

Húú, de gyönyörűek! Nálam az első sor viszi a serleget. :)

Anett írta...

Köszi lányok, ezek szerint egész jókat válogattam össze :)

adryenka írta...

Az a lila gyönyörű!!!De mindegyik tetszik ;)

Thündérke írta...

A kék és a lila tetszik a legjobban ! :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger