2012. augusztus 13., hétfő

Ékszerek ebay-ről #2

Az elmúlt jó pár hétben érkezett pár ékszer ebay-ről megint, mivel már nem várok mást így összegyűjtöttem őket egy csokorba.
 Elsőként lássuk a kis tollas fülbevalót, mostanában nagyon tetszik minden ami tollas így bővül is a gyűjteményem. Ezt a kis fülbevalót másmilyennek képzeltem, élőben sokkal kisebb mint hittem és mint látszik is a képen a toll része átlátszik ha nincs mögötte semmi (pl a sötét hajam, mert úgy jól mutat egyébként).
Mivel bedugós fülim már kevesebb van mint nagyméretű így ezt az érdekes arany-fekete kombinációt választottam. Meglepődtem hogy milyen nehéz, így akit zavarnak a nehéz fülbevalók azoknak nem ajánlom!
Ez a "halpikkely" mintázatú karperec az abszolút kedvencem mind közül! Ő már pár hete megérkezett és azóta szinte csak ezt használom, még a júliusi kedvencek közt is helyet kapott. Jó minőségű, igényes kivitel, az én vékony csuklómra egy picit meg kellett hajlítani de nem tört el szerencsére.
 Link
 Viszont ezt a gyűrűt vártam a legjobban és sajnos nagy lett rám. Az oldalán szerepelt hogy 8-as méret, méregettem is a meglévő gyűrűimet és úgy találtam lehet hogy 1 mérettel nagyobb lesz, de még belefér. Hát vagy két mérettel lett nagyobb :( Amúgy gyönyörű, türkiz/égkék porcelán-szerű a kígyó része, a fém rész rózsaarany színű a farkát pedig csillogó kövek díszítik. Mivel nem tudom használni így eladó :)
 Rendeltem egy boyfriend órát is, nagyon tetszik ez a stílus. Jó nagy az óra része, majdnem olyan széles mint a csuklóm, a szíja is vastag - valami keményebb anyagból készült. Szerencsére működik de a vízállóságot el lehet felejteni!

Minden termék épségben megérkezett, az óra, a tollas és bedugós füli pedig rekord idő alatt, nem kellett nekik másfél hét! A gyűrűre és a karperecre majdnem három hetet vártam.

Ti rendeltetek mostanában valamit ebay-ről?

7 megjegyzés:

bettynova írta...

áhh az a karkötő!!! nagyon szép!!

Rékus írta...

nagyon szép az a gyűrű, kár hogy nagy rád :)
http://vogueandlife.blogspot.hu/

beautiful.lie írta...

A karkötővel én is szemeztem, csodás darab :). A kis 'pikkelyek' mennyire állnak el, nem akadnak bele a ruhába?

Anett írta...

beautiful.lie : nem állnak el nagyon, még soha semmibe nem akadtak bele pedig gyakran hordok harisnyát is ha hűvösebb van reggel, de semmi probléma nem volt :)

Thündérke írta...

A karkötő annyira jól néz ki, és az óra is *-*

beautiful.lie írta...

Köszi :)

Monic írta...

A tollas fülbevaló és a karkötő lett a kedvencem. Nagyon szép mindkettő! :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger