2012. május 16., szerda

Joy napok - az eredmény

Nem igazán hozott lázba most ez a Joy napok, főleg mert a Glamour napokon már megvettem mindent ami kellett ruha és cipő téren. Csak az elfogyott termékeimet szerettem volna pótolni a Müllerben de aztán máshogy alakult a dolog, és a Douglas felé vettem az irányt az Allee-ba. Ezer éve kívánságlistás nálam egy (két) MAC termék, először csak szemhéjpúder került fel a listámra, de végül arról lemondtam mert azóta jobban húzok a rúzsok felé. 
Már pár napja nézegettem a különféle swatchokat, mintákat, sminkeket Mac rúzsokkal kapcsolatban, és a végére már oda jutottam hogy nem tudtam dönteni csak egy árnyalat mellett, mert ahány monitoron néztem annyi különféle árnyalatot kapott egy-egy rúzs, arról ne is beszéljük mennyit számít az ember bőrtónusa. Aztán sok helyen írták hogy elmentek megvenni a kinézett rúzst de az üzletben már nem volt belőle és jött a csalódás, akkor úgy döntöttem hogy nem nézek több swatch-ot, ami akkor és ott tetszik és jól áll azt fogom elhozni. Választottam mellé egy pirosítót is, aminek külön története van.
 A limitált kollekciók darabjai most amúgy sem érdekeltek, már képek alapján ugyan gyönyörű minden szín és el is fogadnám mindet, de félévente egyszer nyúlnék csak hozzájuk, ha épp el tudnék viselni magamon egy feltűnő színt. Így nem vacilláltam sokat az üzletben, belépve egyből egy eladóhoz fordultam, hogy ajánljon nekem egy rúzst ami megfelel az elvárásaimnak: hordható legyen nappalra de ne legyen unalmas, fényes legyen, közepesen tartós minimum, és lehetőleg a rózsaszín tartományon belül. Gyorsan fel is tett a kezére pár mintát amiből én hármat kiválasztottam próbára. Az egyik Gaga rúzs volt, gyönyörű és krémes, de sajnos nem éreztem "benne" jól magam, nekem ez túl sok nappalra. A másik olyan szép de semmi extra szín volt és a harmadik pedig pont jó! Egy lilás, rózsaszínes árnyalat szép fénnyel, amivel jó volt tükörbe nézni. Megnéztem a nevét, de nem volt ismerős (jó mondjuk vagy 1000 swatchot néztem) de ez abszolút nem zavart, őt választottam.
Aztán kértem az eladó hölgyet ajánljon hozzá pirosítót is, szintén valami rózsaszínest kértem aminek szép fénye van. A mineralize pirosítókból mind tetszett dobozban, és a többiből is amit mutatott de az arcomon valahogy nagyon nem. Egyik sem állt jól! Beszélgettünk kicsit hogy milyen színeket szoktam használni, milyen a bőrtípusom és ajánlotta hogy hoz egy barnás árnyalatot. Mondtam hogy én soha nem tettem még az arcomra barnát, bronzosítóm sincsen de nézzük meg. Feltette az arcomra és én csak ámultam, csodásan állt, tetszett magamon. Nagyon meglepődtem ezen, de mikor ránéztem a termékre akkor még jobban....egy nagyon sötét (általam eddig öregesnek gondolt) barnát láttam. Itt azért gondolkodóba estem tükörrel a kezemben, hol magamra néztem hol a pirosítóra (ami inkább barnítónak tűnt) aztán végül elhoztam, mert a végeredmény meggyőzött.
Aztán nézelődtem még a Douglas-ben, az elfogyott arctisztító-tonik-szemfesték lemosó bűvös hármast szerettem volna valamivel pótolni, pont jól jött hogy 15% kedvezmény volt a Clinique arcápolási termékekre, így hosszas találgatás után a 2-es típusba soroltam magam és az annak megfelelő csomagot hoztam el. Ezekről az arctisztítókról egyébként inkább csak rosszakat olvastam eddig, kíváncsi leszek nálam hogyan működnek majd. Valamint elhoztam egy xs kiszerelésű szemfesték lemosót is a saját márkás termékek közül.
Majd átnéztem a H&M-be, persze fürdőruháért, persze nem vettem, minek. Pedig tényleg nagyon jó áron lehet ott találni szuper darabokat! Végül egy csini fekete szoknyát hoztam el csak.
Aztán átmentem a Blahára a Müllerbe hogy vegyek egy pirosító ecsetet, de az Essence új ecsete nem lett valami tömött, így egy Catrice ecsetet választottam, mellé pedig egy golyós ránctalanítót a HeliaD -től.


Remélem Nektek is jól teltek a Joy-napok! Mire sikerült lecsapnotok?

7 megjegyzés:

Marcsi Kincsesládikája írta...

Nagyon szép a rúzs, és a szoknya is nagyon tetszik :)) A pirosítóra kíváncsi leszek hogy hogy mutat majd rajtad :)

Monic írta...

Jaj, nagyon várom a sminkedet a rúzzsal és a pirosítóval! Velem is előfordult már, hogy egy színről azt hittem, az nekem tuti nem áll jól, aztán egyszer kipróbáltam és tátva maradt a szám :) A Clinique-ről sajnos én sem olvastam sok jót, ezért eddig nem is mertem próbálkozni vele.

Biu írta...

Jajj nagyon szép dolgokat választottál, szívesen megnézném a rúzst a szádon :)

Nóra írta...

nagyon tetszenek! :)

Anett írta...

Köszi lányok! Természetesen lesz majd smink velük :)

E73 bioarcapolas blog írta...

Jó kis cuccok, tetszenek, annyira szeretem a zsákmányos bejegyzéseket, átérzem az írója örömét :)

Thündérke írta...

Úúú a rúzsra nagyon kíváncsi vagyok *-*

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger