2012. május 30., szerda

Ékszerek ebay-ről

Megérkeztek végre az ékszerek amiket még áprilisban rendeltem ebay-ről. Igazából egy percig sem gondoltam hogy nem fognak ideérni, volt bennem egy nagy adag optimizmus! Összesen négy dolgot rendeltem ugyanattól az eladótól, így mind egy borítékban érkeztek. Két nyaklánc, egy gyűrű és egy fülbevaló kapott helyet a csomagocskámban.

Először a nagy csalódásom mutatnám, ami sajnos csak a promóképen néz ki csinosan és igényesen, élőben viszont full gagyi, mit szépítsünk rajta :) A színe érdekes arany, olyan műanyag beütéssel és az anyaga is műanyag szerintem. Amúgy a virágok szépen vannak kialakítva, mindenhol megvan a kövecske ahol kell, de mégis ez nem az igazi.
Már volt rajtam egyszer, jól nézzétek meg (én is ezt tettem) mert többet nem valószínű hogy látjátok rajtam :)
Rendeltem egy lógós fülbevalót is, ilyen megoldású fülim még nincsen, hogy egy karika szerűségre fűzték rá magát a lógós részt. Ezzel teljes mértékben elégedett vagyok, helyén vannak benne a kövek és a lógós rész sem tört meg az utazás során.


Ez a kutyás nyaklánc pedig egy cukorfalat, annyira aranyos a kutyus masnival a nyakában. Anyagát tekintve lehet hogy porcelán mert elég nehéz és 'kopog' is. 


Végül pedig a gyűrű ami állítható méretű és csak egy kisebb problémám van vele mégpedig hogy a szirmai kicsit lilásak, nem tudom mennyire látszik a képeken de én teljesen fehéret vártam.
Összességében elégedett vagyok a vásárlással (ár/érték arányban), bár az első nyakláncot nem hiszem hogy fogom hordani, esetleg szétszedem és lesz belőle valami DIY dolog :)

Ti szoktatok ebay-en vásárolni? Vettetek mostanában valamit? Futottatok már bele valami extra gagyiba? :)

9 megjegyzés:

Shelbe írta...

Érdekes a nyaklánc, mert Maggie is pont ma írt róla, hogy ő mennyire elégedett. Egy ilyen merev láncot lehet nem vállalnék be, nagyobb a rizikó vele.
Amúgy minden nagyon tetszik. Ilyenkor sajnálom, hogy fogalmam sincs hogy kellene rendelni..

Nóra írta...

a gyűrű nagyon tetszik és a kutyus is édi :)
amúgy szerintem jól áll a nyaklánc rajtad!

Anett írta...

Shelbe: attól hogy nekem nem tetszik még nem kizárt hogy másnak bejön, hisz nem vagyunk egyformák :) egyébként nem merev a lánc, pont ezért nincs semmi tartása :(

Rami írta...

úúú, nekem nagyon tetszik a nyaklánc:)

Monic írta...

Ez a nyaklánc nekem is megvan és az enyém tényleg olyan, mint a hirdetésben: fém virágok, mindegyik közepén kis kövecske. Egyetlen gondom volt vele, hogy túl hosszú volt a lánc, ezért ezt rövidebbre vettem, így szépen felfekszik a nyakamra. Már nagyon sokan megdicsérték, nem mindennapi, igazán látványos ékszer.
A kutyis nyaklánc annyira aranyos, nagyon tetszik! :)

Vivi írta...

A virágos lánc nagyon tetszik:)
http://pamacs-ka.blogspot.com/2012/05/ebay-es-szerzemenyek.html
Én is írtam a legutóbbi szerzeményekről, de mindig kinézek valami újat:D

Thündérke írta...

Nekem nagyon tetszik minden :$ imádom az ebayt <3

Petra Szabo írta...

nagyon tetszik a gyűrű, pont ilyet kerestem:)
nem tudnál nekem is rendelni és természetesen kifizetném
nagyon fontos lenne számomra h szerezzek egy ilyet
előre is köszii

Petra Szabo írta...

a bebe26@citromail.hu címen elérsz, ezt minden nap nézem

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger