2011. szeptember 20., kedd

Cipős kérdés

Azt már tudjátok hogy farmert keresek (Glamour napok hajrá!) de ehhez elkezdtem már jóval előbb cipőt keresni, ami végre nem fekete! Minden cipőm fekete és már ezt nagyon unom, és a farmer pont egy olyan ruhadarab amihez jól megy más színű cipellő is. (általában fekete nadrágban járok és ahhoz fekete cipőt veszek fel -meguntam). A cipő nálam elég kényes téma mert szeretem ha magas sarkú de azt nem szeretem ha nem lehet benne járni, így sajnos kompromisszumokra kényszerülök :)
Először megmutatom azt amit kinéztem, és amiről sikeresen le lettem beszélve.....így ne menjen az ember pasival vásárolni. Vagy pont hogy menjen mert legalább akkor egy ember meg tudja mondani hogy téves az elképzelés....Szóval ő lenne az:
forrás: deichmann.hu

hát igen....lehet hogy egy kicsit extém, és vagány és ... (voltak csúnyább jelzők is amit kapott) Hagytam magam lebeszélni róla, és maradtam a csinosabb, elegánsabb vagy mondhatjuk úgy is hogy hagyományosabb vonalnál. Végül őt választottam:
Nem bántam meg mert ő is tetszik de....
legalább egy ember mondja azt hogy a barna nem olyan gáááz!


3 megjegyzés:

Thündérke írta...

hát nekem nem :D az idei téli cipőm olyasmi mint az a barna , leszarom:D nekem tetszik :D és vagány:D http://thunderke19.blogspot.com/2011/08/szerzemenyek-2.html

Makeupcakes írta...

Nekem a szürke jobban bejön, de ez ízlés kérdése úgyis, tehát ha neked a barna jön be, akkor szerezz be majd egyszer egy olyat is!:)

Bunny írta...

Nekem nagyon tetszik én is vettem hasonlót feketébe de az enyém szerintem magasabb. Alig várom már h felvegyem. Hord bátran te is :)

Megjegyzés küldése

 

Beautycrumbs Copyright © 2011 -- Template created by Beautycrumbs -- Powered by Blogger